Gå til innhold

Hva synes dere om den nye kommune sida vår?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Totalkost for nettstedet var visst rundt 320k (og mye av det egeninnsats).

 

For meg som bare ser overflaten av siden virket det som et kroneksempel på offentlige penger ut vinduet (i en kommune med ganske frynsete økonomistyring), men dere har sikkert rett i at det ligger funksjonalitet innbakt som gjør at prisen ikke er så ille.

Lenke til kommentar
Det er det ikke, men siden de gjør det som en heltidsjobb, er det mer penger som trengs for å få hjulene til å gå rundt.

5455783[/snapback]

 

Det at de som lager siden tar overpris fordi de har dårlig med penger gjør jo ikke ting bedre.

5457212[/snapback]

Dei tek ikkje overpris, egentlig. Det re vi som tek for lite betalt.

Lenke til kommentar

Helt enig..

 

Og desverre er det ofte/har det ofte vært slik at de som får jobb med å lage slike sider er de som innehar kunnskap til å koble seg inn mot det virrvar av forskjellige systemer som brukes innad i kommunesystem/stat.. Noe som ofte går mot dyre og "uvillige" løsninger.. (uvillige i den forstand at de er PITA å prøve å integrere noe i, med manglende eller dårlig API, eller utdaterte former for datalagringsløsninger.)

Og ofte er det slik at disse personene (og det her var det jeg skulle fram til) har mer peiling på kode og databaser enn estetisk design og brukervennlighet og standarder utenfor de databaser og underliggende systemer de har sertifisert seg i..

 

Sier ikke at det er det som er saken her, men jeg har sett hundrehvis av eksempler på det.. Og det er jo veldig synd.. når de f.eks. i denne saken kunne brukt 20k av de 320k på å få noen som har peiling på web i dag (og ikke er igjen i 1996) til å lage frontend..

 

Nå er ikke frontend'en så alt for ille designmessig.. Om man kun bruker IE og ikke kikker under topplokket.. Men for 320k burde man fått bedre! :)

 

Så jeg vil driste meg til å si a denne sia havner under kategorien failed redesigns, og det er veldig synd.. :(

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...