Jump to content
Sign in to follow this  
Simon88

Kva syns folk om dette(fronthøtalerar og reciever)

Recommended Posts

Jeg kunne ha brukt en stereoforsterker i den prisklassen til så store høyttalere, men en hjemmekinoforsterker til 3500,- vil jeg ikke anbefale, spesielt ikke hvis du har planer om å kjøre høyt volum. Jeg sier ikke at kombinasjonen ikke vil fungere, men jeg har hatt et liknende oppsett selv, og der hadde receiveren altfor lite kraft til å drive høyttalerne. Det er likevel ikke receiveren det er noe galt med, var jeg deg ville jeg sett etter mindre høyttalere, og kanskje bygd ut med en aktiv subwoofer etterhvert.

Share this post


Link to post
greit nok nybegynner anlegg men når innteressen kommer blir det nok oppdateringer... WARNING dyr hobby :p hehe

5355998[/snapback]

 

 

Hehe ja, kan bekrefte at dette er en dyr hobby! er greit nybegynner annlegg ja. Angående forsterker er den helt grei. Du burde også ta en titt på noen av pioner sine i samme prisklassen. Noen andre høyttaler alternativ er Gale og Dali fra Hifiklubben, eller Proson. Som jeg har sagt mange ganger før på dette forumet: " Du burde også sjekke ut bruktbørsen". Har nesten blitt standar sitat fra meg :!: :tease:

Share this post


Link to post

Ett alternativ til høyttalere kan være disse , tror de kan være ganske tungdrevne selv om de har oppgitt høy følsomhet. Hadde et parr proson høyttalere for litt over et halvt år siden, knall lyd i dem! Disse var da tungdrevne selv om de hadde oppgitt følsomhet på 91 db. Du burde uannsett kjøpe en kraftig forsterker. Kan være en ide og ta en titt på NAD(fra hifiklubben), da disse er ganske billige og kraftfulle.

Share this post


Link to post

får yamaha 657 til 200,- mer hos fyndborsen.se (da inkludert porto osv).

 

tror du vil dra nytte av de kreftene du kan få.. var jeg deg ville jeg vurdert noen andre høyttalere også da, men kommer jo an på hva du er ute etter.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...