Gå til innhold

iTunes krasjer ved installasjon


Riggs

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Min søster har fått en Ipod Nano 2 GB til jul, og i den anledning har jeg prøvd å installere iTunes. Problemet er imidlertid at selve installasjonen krasjer i siste del av installasjonsprosessen. Det står at en kritisk feil har oppstått, og at Windows blir nødt til å stenge programmet. Jeg har prøvd å avinstallere programmet, slette alle resterende mapper, for så å installere på nytt. Etter tre forsøk har jeg mer eller mindre gitt opp. Den samme feilen oppstår hver gang. Jeg har både testet å installere fra medfølgende CD og fra iTunes sin hjemmeside. Hva kan være galt? Finnes det noen løsning på dette? Finnes det andre gode alternativer som gjøre samme nytten som iTunes? Det jeg hovedsaklig trenger programmet til er å overføre filer fra PC'en til Ipoden.

 

Jeg kan til slutt nevne at iTunes fungerte utmerket før jeg benyttet meg av systemgjenoppretting for 5 dager siden. Etter dette har jeg ikke klart å få det installert igjen. Jeg har søkt igjennom maskinen med både AVG Antivirus, Spybot Search & Destroy og Ad-Aware SE Personal. Ingen av de nevnte programmene har funnet noe mistenkelig. CCleaner og TuneUp Utilities 2006 har også vært benyttet, uten at det har hatt noen videre effekt for installasjonen av iTunes. På forhånd mange tusen takk for svar. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk for kjappe svar! Jeg har testet å ta systemgjenoppretting en gang til, uten noe merkbart resultat. Formatering vil jeg aller helst unngå, men hvis det er det eneste alternativet så må jeg ty til det. Dell, vil MediaMonkey fungere like bra på overføring av musikk som iTunes? Er det et "skikkelig" program uten store feil og problemer? Vil gjerne vite det før jeg eventuelt installerer det.

Lenke til kommentar

Ja, ja og ja... MediaMonkey fungerer veldig bra på min iPod. Har ikke lagd noen problemer for meg og min 60gb iPod 4g. MediaMonkey skal fungere med alle versjoner av iPod.

 

Gi den en sjanse og se.

 

PBTW: Jeg bør skifte nick. Jeg lagde dette når jeg en gang ville ha Dell Inspiron 9200, men den ble oppgradert til den som jeg har kjøpt.

Lenke til kommentar

Jeg har nå testet med MediaMonkey og det fungerte ikke videre greit. Maskinen låste seg når jeg prøvde å overføre musikk fra PC'en til Ipoden. Jeg ser du har nevnt et annet program kalt Anapod. Er ikke det et program som kun overfører fra Ipoden og til PC'en? Eller går det begge veier? Nå har jeg testet både iTunes og MediaMonkey.

Endret av Riggs
Lenke til kommentar

PC'en min er en helt normal multimedia-PC som er bygd hos Komplett. Jeg har ingen andre problemer med PC'en bortsett fra å installere iTunes. Jeg ventet lenge før jeg prøvde å overføre musikken fra MediaMonkey til Ipoden. Det som skjedde tre ganger på rad var at PC'en hang seg, den brukte lang tid på å restarte, og jeg måtte bare kutte ut. Hvilke andre sikre programmer kan jeg bruke for å få overført mp3-filene fra PC'en til Ipoden?

Lenke til kommentar

Jeg fikk lastet ned en trial-versjon av Anapod og på den måten fikk jeg overført filene fra PC'en og over til Ipoden. Fant ikke ut grunnen til at iTunes krasjet ved installasjon, men det er heller ikke så viktig nå som jeg har et godt alternativ å bruke. Takker så mye for all hjelp. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...