Gå til innhold

Fyrverkeritråden - Diskusjon rundt modifisering, bruk på dyr, oppned-oppskyting og annet tull = WARN


MyBigMouth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Her er en del av fyrverkeriet vi kjøpte til 2012/2013 feiringa, har ikke lagt det ut tidligere.

 

Håper det vekker gode minner hos dere slik det gjør med meg :)

 

De Cracking Ballsa tar jo et år. :wee:

 

Har en kasse Super Mix, 2 eller 3 PEAKs og en Space Inferno stående i garasja tror jeg. Rekker jo aldri å sette fyr i alt.

Lenke til kommentar

Nå tar jeg anledningen til å slenge meg på diskusjonen!

Meget bra!! :)

 

I begynnelsen av november så skal jeg se om jeg ikke får skaffet dere noe reklame ;) Så dere får vente å se! Ellers så skal jeg gi bort endel penger til folk og da hovedsakelig barn som jeg skal feire med slik at de får seg litt fyrverkeri de også ;) Blir jo egentlig det samme, bortsett fra at de tenner på. Jeg skal så klart ha noen batterier osv selv også :) Blir ihvert fall 10 batterier tenker jeg :) Satser mest på airbomb i år, samt at jeg skal satse endel på filming for å så legge ut på you tube :)

Lenke til kommentar

Der ville nok jeg ha sagt Big Block. Har ikke hatt dette batteriet selv, men jeg hadde en kompis som prøvde det i fjor og jeg vil si at dette batteriet gjennomsnittlig var bedre enn Star Track. Batteriet er litt stivere i pris, men effektmessing så var det konge! Jeg skal selv ha dette batteriet i år og jeg gleder meg :)

Lenke til kommentar

Ville tatt Big Block. Kanskje litt større peoner på Star Track, men likevel. 12 Fler skudd på Big Block, mer varierte effekter, høyere smell og dessuten så er tempoet på Big Block helt konge! Ellers så er Star Track litt større i peoner, så hvis man kun er opptatt av store peoner så er det jo bare til å slå til da ;)

Lenke til kommentar

Jeg har i og grunn en kjapp liste i hodet mitt over hvordan fyrverkerilisten min vil se ut, men er fortsatt litt usikker på hva slags mellomstore batterier jeg skal velge. Big block og startrack er to batterier jeg vil garantert ha. Oppå det så kommer det vell ett rakettbatteri og kanskje crossfire blackline eller lignende. Ellers så vet jeg ikke :p

Lenke til kommentar

Nei, det er ikke det, dessverre og med tanke på at jeg får svært mange på besøk med fyrverkeri samt at jeg har igjen en del fra ifjor så skal jeg prøve å begrense meg litt kam man si :p Blir nok ikke fult så mye handling i år. Prioriterer julen fremfor samt at jeg venter på at pinnerakettene skal bli lovlig med den nye regjeringen slik at fyrverkeri generelt blir billigere og disse nydelige pinnerakettene kommer tilbake.

 

Man kan jo håpe og med frp på banen i den nye regjeringen så kan man jo vente å se om de holder det de selv står for :p

Lenke til kommentar

Får håpe pinnerakettene kommer tilbake ja. Har savnet dem lenge nå, er ikke det samme uten dem. Har ikke laget handleliste enda. Venter på den nye europris kundeavisen kommer i desember, får håpe prisene ikke stiger så høyt :wee:

Endret av RF123
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...