Gå til innhold

Fyrverkeritråden - Diskusjon rundt modifisering, bruk på dyr, oppned-oppskyting og annet tull = WARN


MyBigMouth

Anbefalte innlegg

Nå har jeg funnet fram en pinnerakett når jeg ryddet kjelleren her, men pinnen er knekt dessverre :( Fant også noe annet småtteri ;)

 

Dere vet ikke om en metode for å bytte ut pinnen og er det en måte jeg kan finne ut hvor lang den opprinnelige pinnen var? Navnet på raketten er kilkfly roeket 38 fra Engelsrud NFI. Dette er nok en rakett jeg har fått i en pakke eller lignende! Er virkelig glad nå, for hver eneste nyttårsaften så har jeg savnet raketter! :D

Du skjøter på så mye pinne at den er helt i balanse når du holder helt øverst på pinnen/ der RAKETTEN slutter! ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 måneder senere...

Ja, nå begynner jeg å føle fyrverkerigleden igjen nå som kveldene blir mørkere og mørkere. På tide å laste opp ett bilde av restene etter forrige nyttår. I tillegg til det dere der på bildet så har jeg en Multi Power, en Power Supreme og 4 romerlys fra festival. :)

 

Og ja... Jeg har faktisk greid å skaffe meg en pinnerakett :D

 

 

post-263464-0-74711100-1378587420_thumb.jpg

post-263464-0-54992400-1378587485_thumb.jpg

Endret av BirgerCaC
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Herlig at det i hvert fall begynner å bli litt mer aktivitet her igjen. Jeg har også fått tilbake gleden nå som høsten nærmer seg og mørket sider innpå :) Fint at vi får flere som er aktive her igjen slik at vi kan opprettholde en viss standard :)

 

Kan noen skrive en liste om hvor det blir fobudt med fyrverkeri? :)

Denne listen er nok ikke tilgjengelig enda, men slike lister pleier å dukke opp i desember en gang så du må nok smøre deg med tålmodighet ;)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hei! Jeg er ny her :)

BirgerCaC er onklen min og han hjalp meg med å lage profilen slik at jeg kan diskutere fyrverkeri sammen med han og dere andre her. Jeg feiret sammen med han i fjor og han hadde masse fyrverkeri. Jeg fikk lov til å handle for ca 600 kroner, men i år så tror jeg at det blir kanskje 1000 kroner. Skal kanskje få penger til jul av Birger som jeg kan bruke på fyrverkeri.

 

Gleder meg til nyttår nå :) Tror at jeg skalfeire med Birger i år også. Jeg er bare 10 år så jeg får ikke handlet så veldig mye, men jeg har jo også en bror og en far som også kjøper endel :) også birger da... Ha, ha ;)

Lenke til kommentar

Koselig at du er aktiv her, men prøv å ikke post så mange innlegg. :) Du kan heller trykke rediger på andre innlegg som du har laget og som du kan legge til andre ting. Hvis du vil kontakte meg personlig så kan du sende med en PM. Ellers så vil jeg si at jeg ikke kommer til å være aktiv her i løpet av denne mnd på grunn av at jeg føler at jeg ikke må ta av for tidlig slik at jeg mister interesse ved nyttår :)

 

Det samme råder jeg deg til å gjøre så blir det ikke så lang ventetid og det blir ekstra stas på nyttårsaften :)

Lenke til kommentar

Nå som det blir mørkere og begynner å gå mot vinteren så har jeg fått tilbake fyrverkerigleden ;) Har igjen noe småtter og Multi Star (19 skudd), Power King (60 skudd), Colour Box (25Skudd), Fantasy (3 paralelle effekter), Eris (25 Skudd) og Star Track (25 skudd)

jeg har en commando 2 multi power en crazy mix 2 multi sonic 1 piranha 1 35 monster

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...