Gå til innhold

Fyrverkeritråden - Diskusjon rundt modifisering, bruk på dyr, oppned-oppskyting og annet tull = WARN


MyBigMouth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det feires ikke bare med fyrverkeri heller, det feires også med med brannsnut ( som de valgte å kalle det) og by-brann vandring midt på natta, pluss noen flere småting. Men jeg gidder ikke å løpe rundt i byen midt på natta og brennsnut er heller ikke yndlingsmaten min så fyrverkeriet er det eneste jeg bryr meg om.

Endret av Rub1n
Lenke til kommentar
Noen som hvet hvem som selger fyrverkeri på svenskegrensa?

 

Ja, jeg mener å huske at de har på nordbysenteret jeg var i sommer. Det er på den leksaksbutikken(elns) som er ved siden av godteributikken ved den ene inngangen helt nederst.. Jeg så også fyrverkeri en annen plass jeg ikke husker helt hva heter.. De hadde iafall også masse airsoft, paintball og luftvåpen der.

Lenke til kommentar

Hmm, nei dessverre.. Men på Nordby så hadde de iafall de pinnerakettene med rosa styrepinne.. Husker ikke helt hvilken importør det er. Kan ikke huske at jeg så noe mer der. På den andre plassen TROR jeg at så et Big Bang-batteri, men jeg husker heller ikke hvilken importør som har det.. Trodde det var Svea men fant det ikke på hjemmesidene(?) Hvis ikke det heter Big Bang har jeg bare blandet, men det er iafall en svart kasse.

Lenke til kommentar

Kan bekrefte at det selges fyrverkeri på Nordbysenteret rett over grensa ja.. De selger ihvertfall "Big Tiger Rockets 150 pack" med rosa styrepinne og noe som ligner på king airbomb kalt King of Thunder fireworks.. Har det her foran meg :) Mulig de har fått inn noe nytt siden sist jeg var der da..

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...