Gå til innhold

P4 eller Athlon XP?


Caveman

Anbefalte innlegg

jeg har tekt å bygge et nytt system. jeg har alltid være amd fan. men jeg har i det siste lest om veldig mange som har problemer med amd cpuer. kan noen argumentere for hvorfor jeg bør velge INTEL? jeg vil ikke ha noen argumentasjoner for amd, siden jeg er en stor amd fan selv.

 

takk

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+971234

Enkelt å greit så burde alle respektere andres prosessorer, selv om noen er bedre eller billigere en andre.Jeg har selv AMD og det ser tilsynelatene ut som de fleste andre her har d samme. Jeg respekterere Intel sine forsøk, det burde de andre her på forumet også gjøre. Ta dette her seriøst! Er lei av alt dette maset om hva om er best av amd og intel. (holder selv en knapp på amd) Du vil aldri kunne bli overbevist hær i dette forumet.

Lenke til kommentar

Vel, Caveman, hvis du ikke bryr deg for mye om mest bang for the bucks, men heller vil betale mer for en garantert (nesten da) stabil løsning så kan du tenke på intel. Du kan for eksempel kjøpe en P4 1700 som koster omtrent like mye som en amd xp 1800+. Intel løsningen er ikke på langt nær like kraftig som amd sin løsning, men du slipper pes med kjølevifte varme og bråk. (Noen som kan bekrefte at intel ikke bråker så mye?)

Ting å tenke på:

-Cpu og hovedkort bør være 478pin. Den andre versjonen koster omtrent like mye, men da vil nye cpuer fra intel ikke passe i hovedkortet ditt.

-Ikke kjøp sdram hovedkort.

-Hvis du kjøper ddr hovedkort så blir løsningen billigere enn amd xp 1800+ (pga vifte).

-komplett.no kan ikke levere noen 478pin cpuer per idag.

 

Bottom line:

P4 1700 er ingen match for XP 1800+, men det er ikke akkurat mange dagligdagse applikasjoner du vil merke så mye til forskjellen. Personlig ville jeg kjøpt en XP 1600+ cpu, fordi bang for the bucks teller for meg, og jeg er villig til å slite litt med systemet for å spare en tusenlapp og stadig ha et system som er like bra som P4 1700 eller bedre. Men du kan vente lenge til du ser spill i butikken som har "athlon xp 1600+" som anbefalt hardware.

 

joakim

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...