Gå til innhold

"lagg" under surfing med Fedora C4


Anbefalte innlegg

har laptop : 1,4 P-M, 1,25 GB ram og kjører Fedora Core 4 med alt av oppdateringer og ATI drivere er lagt inn for skjermkortet.

 

alt fungerer i grunn greit, men uansett om jeg bruker Opera 8.51 eller Firefox, så syntes jeg det lagger hele veien. Når man laster en side så ser man at den f.eks henter ned bilder, så bygger opp menyer osv. Surfing har blitt noe dritt etter konvertering fra Windows til linux.

 

Har vært borte i andre distroer og opplever noe av det samme problemet.

 

Ellers har opera OG firefox en tendens til å henge seg i tide og uttide.Resten av systemet ser ut til å fungere ok.

 

bortsett fra den sat*** mplayeren som har en tendens til å fungere så som så når man streamer fra hjemmesider. Rører jeg skrollen på musen mens jeg ser et klipp forsvinner først lyden, og 2 sekunder etter stanser filmen). Andre ganger går det helt fint, helt til det plutselig blir masse forstyrrelser i bildet og så kutter streamen ut. (virker som om codecen kneler jo lengre ut i filmen man kommer)

 

ps: brukt yum på det meste. Samt oppdateringer.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei

Hadde også lignende problem på en rel. ny bærbar med plenty ressurser for å kjøre en nettleser. Scrolling i Opera/Firefox ble et mareritt. Det lagget litt hele veien slik at jeg måtte vente et lite sekund fra jeg trykket pagedown før bildet beveget seg. Vifta pleide også å starte i disse situasjonene.

Synd dette for alt utenom dette virket perfekt. Ble til sluttså lei at jeg gikk tilbake til XP.

Tror rett og slett at ati-driverne er for dårlige. Kunne ikke finne noen annen forklaring etter div. tweaking i xorg.conf. Håper noen har noe mer info ang. dette. Kunne godt tenkt meg å installere Kubuntu igjen. Herlig distro! :dribble:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...