Gå til innhold

Final Fantasy MMORPG - Xbox360


LarZen

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hvilke forventninger har Dere til FF XI? Eneste erfaring med MMORPG jeg har er World of Warcraft. Jeg syns det ble litt kjedelig i lengden med quests som gikk stort sett ut på det samme. Hvordan er FF XI i forhold til WOW? Jeg driter i grafikken så lenge spillbarheten er bra.

5464670[/snapback]

Jeg holder forventningene mine nede, jeg har spilt både World Of Warcraft og Guild Wars før, World of Warcraft var hysterisk gøy i begynnelsen, men når du er level 40-50 og fremdeles driver og gjør "drep x antall fiender og kom tilbake her" quests så føler du spiller rett og slett ikke har noe mål og mening. Jeg spilte Guild Wars også, det var en helt annen form for MMO, selv om det var litt RPG elementer, men mye mye bedre gjennomført spill. Jeg har ikke prøvd Everquest for jeg har hørt det er mye grinding alà WoW. Jeg tror FF låner mye fra den kjente oppskriften, men jeg håper det kan være glimt av noe orginalt i det også.

Lenke til kommentar

Jeg fikk mitt blad igår har abo på bladet så det går litt fortere en narvesen og er billigere.

Men i vart fall belag er på 2 timer installasjon ikke særlig god grafikk men det visste vi ju. Ser megastort ut . Skaff er et usb tastatur og kanskje og mus.

Synes det kunne vart en liten tutorial når man kommer in på hvordan man skal bete sig der inne .

Men når man begynner og drepe litt så kanskje det funker men en så lenge synes jeg at det er vanskelig. Jeg har spilt mange ulike mmorpgs og denne er ikke en av dom jeg liker enda .

Lykke til inne i spillet jeg har nikk jonnyroc hvis dere vil spille litt sammen.

 

J

Lenke til kommentar
Hmm av alle screens jeg har sett, så vil jeg ikke si grafikken er noe spess å klage på? Ihvertfall ikke med sammenligning av andre MMORPG's?

 

_LarZen_: Definer dårligere? Lurer på å anskaffe dette til PC nemlig

5489593[/snapback]

 

Vel det er jo en personlig mening bare... men jeg synes grafikken og settingen, altså litt manga eller typisk japansk stil ikke er noe serlig. Og interfacet ser veldig gammeldags ut.

 

Jeg er vandt til mmorpg spill som EQ2 og WOW som er dem største pr idag. Så det er å gå endel skritt tilbake med FF. MEN.....jeg har jo ikke prøvd det så jeg står på meget tynn is her slik.

Lenke til kommentar
Slik å forstå ja.. Trodde du hadde noen skikkelig inside-flaws på gang jeg =)

 

Personlig så synes jeg ikke grafikken ser så fæl ut, og videre så liker jeg ikke "tegneserie-grafikken" i wow. Også er jeg glad i manga.. Så vi får se;)

 

Jeg har trua på dette ihvertfall

5490122[/snapback]

Grafisk er jeg enig med larzen i at det er veldig gammeldags. teksturene ser ikke ut til å være noe å skryte av, og det ser ikke ut til å være spesielt med detaljer i landskapet når en kommer utenfor byene. Grafikken i WoW kan sies mye om, det er ikke dårlig ihvertfall, det er et ganske krevende spill å kjøre, og detaljnivået på hele Azeroth er utrolig. Men det er jo som du sier tegneserie aktig. Jeg syns FF ser grafisk dårlig ut i forhold til WoW, men i WoW blir jo igjen 2.divisjonslag i forhold til Guild Wars.

 

Men grafikken plager meg ikke så mye, er veldig glad i kampsystemet i FF spill, skeptisk på 12'ern men det er en annen sak. Håper det kan bli en liten følelse av å spille singleplayer bare at det ikke er jeg som styrer de andre karakterene i partyet.

 

Og så er det jo bare det å kunne høre Final Fantasy lydene igjen hehe. De har sin sjarm

Lenke til kommentar

Du har sikkert rett her.. Jeg har ikke spilt XI, og kan ikke uttale meg med sikkert. Har bare sett screens, og hvem VET hvor de kommer fra.

 

Ellers så vet jeg ikke om du har prøvd demoen av XII som fulgte med KH2 (Eller var det DQ8 :hmm: ) Men sloss-systemet blir som om du spiller MMORPG. Bare med en form for timebar.. Og det er vel det XI benytter seg av er det ikke? Og grafikken her kommer til å tyne det siste ut av Ps2 =)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...