Jump to content

Lars42

Medlemmer
 • Content Count

  165
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 :)
 1. Bare for å friske opp hukommelsen litt,shield ble lansert mai 2016Ellers er jeg 100% enig med deg.fikk feilmelding da jeg skulle starte netflix,løsningen er å avinstalere oppdateringer i appen og oppdatere igjen.da virker netflix med hdr. Du mener mai 2015, men ok, kanskje ikke noen år He he,det er alderen som tar meg..
 2. Bare for å friske opp hukommelsen litt,shield ble lansert mai 2016Ellers er jeg 100% enig med deg.fikk feilmelding da jeg skulle starte netflix,løsningen er å avinstalere oppdateringer i appen og oppdatere igjen.da virker netflix med hdr.
 3. Flatpanels.dk har fått følgende svar fra Samsung nordic: 2015 modellene oppdateres juni/juli for Netflix HDR
 4. Ser den kan forhåndsbestilles fra geekbuying.com Pris 693$.
 5. Nei,Netflix appen må oppdateres først.Så vi må vente til Samsung slipper oppdateringen,de har fått hva de trenger fra Netflix.
 6. TV-ene vi kan kjøpe i dag med "HDR-støtte" klarer jo bare å dekke 65-70% av Rec 2020-standardens fargerom, så man kan lure på hvor lang tid det vil ta før man kan få en TV med over 90% av fargerommet dekket. Det er helt korrekt,Noreng.Og som en halvgammel mann tar jeg ikke sjansen på å vente?går all in med ubd k8500 nå...
 7. Alle uhd bluray er sonefrie,den ordinære blurayen som følger med er sone B eller sonefri.Alle utgivelser av uhd bd er HDR.
 8. Helt enig med deg der,over ett år siden android appen skulle komme fra Dplay.
 9. I følge facebook Dplay kommer android app rundt juletider,står ikke noe om android TV app,desverre..
 10. Nrk er egen app for android TV,de andre støttes ikke direkte men kan muligens sideloades.
 11. I flg google finnes det hdmi for 4K 0,5m på bla Komplett til 450kr,jeg bruker hdmi kabler for 4K kjøpt på Ebay for 20-30kr.Like bra,bare billig
 12. Bare Netflix er tilgjengelig nå,mulig man kan sideloade viaplay og hbo.Plex er også inkludert som app,ferdig betalt.Norske/nordiske apps blir vel tilgjengelige ved realease i norden/europa.Netflix og youtube i 4K samt spill var det som fikk meg til å kjøpe Shield.På sidene for Shield på nvidia.com finner du liste over alle apps.
 13. Jeg er ubetinget fornøyd med boksen,bruker mest Qello(konserter,doku)Youtube 4K,Kodi og spiller endel.Har ikke hatt noe problemer med hardware/software.Det er litt lite apps ute til android tv men det kommer vel mer etterhvert.savner en bra web browser.Ellers er boksen ett råskinn på ytelse og grafikk.
 14. Jeg kjøpte den fra amazon i juni,virker med norsk netflix.Grid virker også helt greit.Prisen ble 2400,- inkl mva.Levert på døra 48 timer etter bestilling...
×
×
 • Create New...