Jump to content
Sign in to follow this  
mr messenger

Lite strøm i PCen?

Recommended Posts

Guest mafister

hei,

det kan være at du ikke har koblet til ekstra strømkontaten som er på skjermkortet? har selv fått denne meldinge rnår den ikke er koblet i(tror jeg)..

 

musa

Share this post


Link to post

Hvilket skjermkort har du?

 

er redd jeg også vil få denne feilmeldingen ut ifra systemet mitt når jeg får mitt 6800GT (som selvfølgelig skal opp i ultra hastighet):

10x 3.5" HDer

1024MB PC3200

XP2500+@3000+

340W chieftec PSU

 

planlegger å bruke en gammel 150W (totalt på +12V og +5V kontakten) PSU til å drive skjermkortet om jeg skulle få det problemet. regner med denne skal holde til å drive Kun skjermkortet?

 

beklager at jeg stjeler tråden din litt. men vil unngå å få samme problem som deg om et par dager... :)

Share this post


Link to post
Hvilket skjermkort har du?

 

er redd jeg også vil få denne feilmeldingen ut ifra systemet mitt når jeg får mitt 6800GT (som selvfølgelig skal opp i ultra hastighet):

10x 3.5" HDer

1024MB PC3200

XP2500+@3000+

340W chieftec PSU

 

 

5306451[/snapback]

 

 

Har kjørt et club3d 6800gt agp på 300w fortron/source psu i kombinasjon med 3000+, 1024 ram, 2 hardisker, dvd + div kabinettvifter m.m

 

Iflg club3d var minimumskravet til psu 350w men jeg klarte meg som sakt med 300w uten å oppleve ustabilitet.

Share this post


Link to post

på PSUen jeg har nå er det:

+12V = 15A

+5V = 30A

 

på den jeg tenkte å bruke på bare skjermkortet er det:

+12V = 6A

+5V = 15A

 

edit: ut ifra PSU-tråden i forumet trekker 6800ultra ca 4.5A fra +12V, så da skulle det vel holde med den jeg tenkte å bruke om den jeg har ikke holder. :)

Edited by Jannis-15

Share this post


Link to post

hehehe, nettopp. :) den sliter med oppstart, men så snart diskene har startet opp roer den seg og klarer seg helt fint og er 100% stabil.

edit: er XP2500+ barton, ikke 64 bit.

Edited by Jannis-15

Share this post


Link to post

Systemet mitt kjører jeg på en Thermaltake 680 Watt psu og den sliter med å gi strøm til en socket 478 p4 3.2 Ghz cpu + 11 interne Hder + 2 eksterne samt ett Geforce 6800 GT skjermkort + 10 vifter og noe annet usb krims krams jo og for ikke å glemme 4 x 512 MB Ocz Ram

Share this post


Link to post

et valg hadde vel vært å kjøpe inn en kvalitets psu , eventuelt inn med en til og kjøre dual psu (hvis du har plass)

 

 

har selv 2 stk i begge maskinene mine i coolermaster stacker kabbisene

Share this post


Link to post
på PSUen jeg har nå er det:

+12V = 15A

+5V = 30A

 

på den jeg tenkte å bruke på bare skjermkortet er det:

+12V = 6A

+5V = 15A

 

edit: ut ifra PSU-tråden i forumet trekker 6800ultra ca 4.5A fra +12V, så da skulle det vel holde med den jeg tenkte å bruke om den jeg har ikke holder. :)

5306820[/snapback]

 

 

Er det riktige verdier på +12Ven?

 

Leste på min at den har

+3.3V = 28A

+5V = 30A

+12V = 34A

Edited by torkelma

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...