Jump to content
Sign in to follow this  
Steina

WIN 2K Server - Nettverks problemer ved innlogging

Recommended Posts

Heisann..

Vi har et skole-gruppeprosjekt om å koble opp nettverk med server (win 2K server) med Active Directory m.m. og har et problem nå vi ikke finner ut av.

Vi har 2 klienter mot den ene serveren, og de har forskjellige rettigheter.

Men problemet er med innloggingen til maskinen, altså for å komme innpå de delte filene.

Maskinnavnet er mario-party og domenet er mario.com ( :p )

Når vi går i start --> kjør og skiver inn \\<ip>, så kommer det opp en innloggings boks, og alt virker som det skal, men når vi taster inn \\<maskinnavn> så kommer vi ikke inn. Vi får opp innloggings boksen, men kommer ikke videre derfra.

Har vedlagt et bilde her med fremgangen og feilmeldingen vi får.

Bildet er av dårlig bmp kvalitet pga denne maskinen ikke støtter .JPG eller .GIF :hrm:

 

Noen som vet hvor problemet kan ligge?

rekkeflge1xz.th.png

Share this post


Link to post
prøv å skrive brukernavnet "mario.com\steina"

5288597[/snapback]

Funket ikke det heller..

Faktisk så får jeg samme feilmelding uansett hva jeg skriver som brukernavn og passord.

Share this post


Link to post

Dere er så slow!

Fikk hjelp av ei i klassen, ikke det at jeg lærte noe nytt, jeg bare hadde glemt det :p

Løsningen var at jeg måtte koble klienten opp mot domenet også.

l_sning.bmp

Edited by Steina

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...