Jump to content
Sign in to follow this  
Terradoc

Problemer med ytelse v/brenning - 100% CPU

Recommended Posts

Når jeg brenner inn en CD/DVD så går maskinen i stå, 100%cpu-tid, og hardware buffer går tom hele tida (takk gud for burn proof..), user buffer går imidlertid ikke tom..

Finner ikke ut hva det kan være, DMA står påslått i BIOS.

 

her er litt om oppsettet:

--------------

IDE1 Master- Harddisk1

Slave - harddisk2

IDE2 -Master - DVD brenner

-Slave - CD brenner (Gammel)

 

+en harddisk koblet på S-ATA. Strømforsyning er 350W eller mer... kjøpte en solid en på Komplett..

 

hovedkort (MSI nforce2 Delta ISLR tror jeg det heter) har nyeste BIOS og drivere.. operativsystem er windows XP.

 

 

Har prøvd å la DVD brennern stå alene på IDE2, har også prøvd en annen IDE-kabel...(og ja, den med mest ledere!), og da er det samme.. Den oppførte seg bedre før, jeg kunne brenne DVD på 8x... mens nå kan jeg ikke brenner på raskere enn ca 2,4x...

 

 

 

 

Jeg er rådløs... blir glad for alle tips!

Share this post


Link to post

Problem løst!

 

Det var flaut...! Kan jo mindre om data nå som windows ikke har det med å klikke konstant... hehe. Det rare var vel bare at den hadde slått seg av uten notis... etter litt leting fant jeg da en måte å slå den på igjen :) takker så meget for hjelp tvangsgreie!

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...