Gå til innhold

Den store Warlock tråden...


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hehe bare glem det :)

 

 

 

 

 

 

Ok! jeg har et anna spørsmål. Hva slags Specc burde jeg gå for i 2v2 rated arena med en rogue. Burde jeg gå Destro eller Aff? hvis noen hadde vært så snille å ha hjulpeet meg med det :) kansje slenge inn et talent specc ^^

 

Takk for hjelpen! ^^

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Har da nettopp dinget 80 med locken min! Men eg lurar på eit par ting; Har ikkje Warlocks ein slags Summoning Casket/Stone? Synst å hugse før at ein Warlock kunne lage til ein Casket som fungerte som ein summoning stone - kven som helst i raidet/partyet kunne summone kven som helst i raidet /partyet.

 

Den andre tingen eg lurar på er om det gjeng ann å summone Infernal på samme måte som f.eks Imp? Nokon som kan referrere til eit quest eller noko?

Lenke til kommentar

Jeg levlet med en paladin i de første levlene, og jeg var affliction. Synes det funket dårlig, dottene rakk nesten ikke å gjøre damage før mobs var døde. Begge hadde godt gear. Jeg respeccet til destruction, og det funket bedre. Da fikk jeg av en shadow bolt, og shadowburn om nødvendig, og mobs døde mye fortere. Derimot, når jeg levler solo, foretrekker jeg helt klart affliction.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hei!

 

Jeg har akkurat begynt å spille WoW igjen etter en pause på over 1 år. Skal levle opp warlocken min, som nå er i level 54. Jeg lurer på hvilket spec og rotation jeg burde bruke. Noen tips hadde vært fint!

 

Er det noen spesielle addons som er handy å ha for en lock?

 

På forhånd takk :!:

Lenke til kommentar

http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/shard.aspx

 

Jeg liker Shard svært godt i alle fall, du velger et visst antall soul shards du vil ha, og Shards sørger for at du aldri får mer enn dette antallet med shards i baggene dine. :)

 

Jeg liker veldig godt å levle som affliction i hvertfall, dotter opp mange mobs, og bruker drain life når nødvendig, og avslutter med drain soul for å få igjen mana.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...