Gå til innhold

Trygt å sende skjerm med fly?


dravisher

Anbefalte innlegg

Heisan.

Har tenkt å ta med skjermen min i baggasjen på flyturen opp nord. Har orignalembalasjen (kraftig pappeske med isoporformer til skjermen). Det er snakk om en HP f2304 (23" LCD skjerm). Jeg ser for meg at det skal være uproblematisk. Tror skjermen kan takle ganske mye juling så lenge esken ikke blir gjennomstukket av spyd eller noe. Men siden jeg ikke har noen innsikt i hvordan baggasjen blir håndtert så tenkte jeg likevel jeg skulle spørre for å få noen flere meninger på saken. Er jo ganske dyr skjerm, og jeg regner med flyselskapet ikke dekker det om den blir skadet. Flyselskapet er Norwegian om det har noe å si.

 

Takker for svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har reist en del med fly de siste aarene, og jeg maa si at de som haandterer bagasjen i Norge er paa ingen maate noe bedre enn andre steder. Det aa kaste bagasjen er helt vanlig, og det har skjedd flere ganger at bagasjen min har blitt skadet. For aa vaere paa den sikre siden boer du faa skjermen sjekket inn som spesialbagasje, tydelig markert med "handle with care". Jeg hadde aldri ha sendt en saa dyr skjerm med fly uten aa ha tatt alle forhaandsregler.

Lenke til kommentar

Vel... for å si det slik. Jeg har sett golfbager blitt kastet ganske mange meter, for så å buklande temmelig hardt på en tom bagasjebil (heter det det tro?), samt jeg har snakket med folk som jobber på flyplasser. Det er ingen hemmelighet at de gir fullstendig faen i hvordan det går med bagasjen.

 

Ikke alle er slik selvfølgelig, og det kan godt være at du er heldig, men det er i alle fall ikke noe å spekulere i.

Lenke til kommentar

Nå tenker jeg tilbake når jeg var i Tunisia tror jeg, hvor bagasjen gikk på bånd helt til det ble sluppet langt ned i container. Harte brakene innendørs også :cry: . I Norge så har jeg vel egentlig bare vært på Gardermoen, så jeg aner ikke mye om bagasjehåndteringen i Norge.

 

EDIT: Jeg ville nok tatt skjermen som håndbagasje, hvis den ikke er for stor.

Endret av sablabra
Lenke til kommentar

Har nå fraktet skjermen, og det gikk bra, men esken hadde fått seg en smell eller to. Tror jeg skal basere meg på posten fra nå av. Posten brukes jo av butikkene når de selger skjermene, og regner med det er sjeldent at skjermene blir ødelagt i transport, så det burde være rimelig trygt.

 

PS. Skjermen er for stor for håndbaggasje ja..

Lenke til kommentar
Er virkelig behandlingen av pakker så mye dårligere på fly enn f.eks. med posten?

 

JA !

 

 

jeg kjenner en som jobbet på gardermoen før.. Han hadde store muskler, han hadde trent en del, og sa at det var hardt da man skulle kaste store kofferter osv. noen meter over fra samlebånd til bilene osv!

 

Så, det er skummelt å ta med seg for verdifulle ting..

Spør heller om det er noen mulighet for å få tatt med den inn på flyet....

Om det skulle finnes et ledig sete etc. under reisen...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...