Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Telenor og tidvis lav hastighet.


Anbefalte innlegg

Jeg har 2000/200 linje fra Telenor og mesteparten av døgnet har jeg den hastigheten jeg skal ha. Men utpå dagene, nærmere bestemt på hverdager mellom 21 og 23, søn- og helligdagerdager mellom ca 18 og 23, synker hastigheten til 700- 800 kb/s. Flere tjenester på nett er i disse tidrommene nærmest ubrukelig(eks. streaming). Jeg har svært lite lyst på en meningsløs samtale med en tilfeldig ansatt hos kundeservice i sakens anledning(har forsøkt å legge inn spørsmål på Telenor sine sider - no replay). Har det noen hensikt å forsøke å gå noe videre med saken(Forbrukerråd eller lignende), eller er det kun borkastet møye? Det må presiseres at dette virker til å være svært lokalt. Jeg har undersøkt med andre som bor mer sentralt (i Tromsø by) og de har ikke samme problemet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bor i Tromsø sentrum og har problem med høg ping i samme periodar. Eg har ikkje målt hastigheita systematisk men ser at den er ein del lavare enn den skal vere akkurat no, har Telenor 4000/400.

 

Har også lagt inn spørsmål via Telenor sine nettsider men har ikkje fått svar, veit ikkje om eg orkar å ringe kundeservice enno.

 

Tracert viser at pingen stig brått innanfor Telenors nett, tippar det er snakk om kapasitesproblem ein eller annan stad.

Endret av joar.l
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...