Gå til innhold

Band som ligner på System Of A Down


kristoffer1989

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
http://www.last.fm/music/System+of+a+Down/+similar

 

Kan ta en titt på den lista.

5218478[/snapback]

Haha. Last.FM SUGER på å sammenligne band som har mainstream populeritet, grunnen er at alle disse bandene er populære metalband og dermed blig slenget i samme bås, men populariteten er stort sett det eneste SOAD deler med de.

 

Du finner egentlig ikke noen band som ligner i veldig stor grad på System of a Down, de kjører ingen bestemt sjanger, de kjører sin egen greie. MEN du kan jo snuse litt på hva SoaD har latt seg inspirere av og vica versa? Det er ikke musikk som er akkurat veldig likt, men noen likheter vil du muligens finne.

 

De 2 favorittbandene til komponisten(Daron Malakian) i bandet er Slayer og The Beatles. Han har forteller også at på de 2 nye platen har han latt seg inspirere av bla. Darkthrone, Kraftwerk og The Cranberries. Vokalisten(Serj Tankian) har latt seg inspirere av av mange forskjellige ting, blant annet jazz(som visstnok er det nesten det eneste han hører på) og armensk folkemusikk. Men vokalen bærer likevel et sterkt preg av Mike Patton anno Faith No More(som forøvrig er et band SoaD så veldig opp til). Bassisten har en gang også nevnt at System of a Down er forsettelsen på hva Tool og Rage Against The Machine begynte. Dillinger Escape Plan blir ofte kalt for en mer ekstrem, intens og mer "bråkete" versjon av SoaD. Liker du veldig godt vokalen i System of Down så kan jeg igjen nevne at den minner litt om Mike Patton så du kan jo sjekke alt han har tatt i.

Endret av TLZ
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...