Gå til innhold

Program for opptak av video fra VHS (VIVO)


efikkan

Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg vil nå omsider benytte VIVO-muligheten på maskinen jeg bruker (se profil for detaljer). Men problemet er at jeg ikke har funnet noe program som kan ta opp videoen. I brukemanualen stod det at jeg skulle slå opp i manualen på cden, men der stod akkurat det samme :!: (at jeg skulle slå opp på cden)

 

Jeg har prøvd Windows Movie Maker og Muvee(som følgte med skjermkortene). Ingen klarer å velge "NVIDIA WDM Video Capture (Universial)" som skal være "devicen" jeg skal velge. Jeg har selvsagt lagt inn nødvendige drivere for dette.

 

Så nå lurer jeg på, hvilket program som kan brukes til å ta opp fra VHS. (mange filmer må reddes!)

 

Jeg takker for alle svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Om du ikke kan velge enheten kan det tyde på ett eller annet muffens...du kan jo prøve å reinstallere wdm-driverne og se om det gjør noen forskjell. Du skal nemlig kunne bruke det meste av videoredigeringsprogramvare til formålet du beskriver.

 

Imidlertid har jeg god erfaring med Ulead DVD movie creator 3. Resultatet blir bra out-of-the-box og det er relativt lett å bruke.

 

Det at jeg har problemer med vivo-funksjonaliteten på mitt 6600GT-kort akkurat nå er en annen historie. Skjermen blacker ut etter en stund med capture og maskinen reagerer kun på svenskeknappen...derfor er en Terratec Grabster på vei til postkassa mi akkurat nå.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...