Gå til innhold

Mage trenger råd


Anbefalte innlegg

Hei.

Har nå begynt min første character på WoW for en stund siden. Er mage, og har rukket å bli lvl.32. Mer og mer syntes jeg det blir vanskeligere å være mage. Spesiellt i PvP virker det som jeg ikke har en kjangs mot andre klasser jeg møter. Er død før jeg får rukket å valgt spells osv. :( Derfor trenger jeg litt råd fra dere erfarne mage'er om hvordan takle PvP combat, og overleve. Hvilke spells som er lure å bruke osv.

 

Vær så snill og kom med råd? :yes:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hei.

Har nå begynt min første character på WoW for en stund siden. Er mage, og har rukket å bli lvl.32. Mer og mer syntes jeg det blir vanskeligere å være mage. Spesiellt i PvP virker det som jeg ikke har en kjangs mot andre klasser jeg møter. Er død før jeg får rukket å valgt spells osv.  :(  Derfor trenger jeg litt råd fra dere erfarne mage'er om hvordan takle PvP combat, og overleve. Hvilke spells som er lure å bruke osv.

 

Vær så snill og kom med råd?  :yes:

5115294[/snapback]

 

Jeg, som rogue, trenger kun å cheapshotte deg ut av spill, da er du som regel død før den er ferdig, eller så slenger jeg på en ny stun. Måten du kan unngå dette i PvP er å spamme Rank 1 AoE's som slår meg ut av stealth. Deretter kan du ta en Frost Nova, slik at jeg bare står der som en kødd, og du kan få inn grei damage på meg.

 

Denne taktikken funker riktignok kun hvis jeg har cooldown på vanish, ellers hadde jeg bare brukt det, kommet meg ut av isen og fortsatt å slå på deg som en tulling.

 

I BG, hjelper det også vanvittig mye å være sammen med gruppen din, helst med en warrior, paladin/shaman og en annen rogue som kan igjen cheapshotte en som evt. stunner deg, eller en annen som aner fred og ingen fare.

 

Er ikke mage selv, men har problemer mot mages som slår meg tidlig ut av stealth ved en Low-Rank spell som jeg resister.

 

Instant Arcane Explosion rank 1 er å anbefale å spamme rundt med :) Relativt lite mana for å få en rogue ut av stealth.

 

------------------

 

Mot de andre klassene vet jeg ikke hva du skal gjøre. På castere kan du vel ta noe silence spells på, og melee tar du frost-nova, blinker bort og starter castingen.

 

Lykke til!

Lenke til kommentar

Mager pleier og gjøre den samme feilen hver gang mot rogues

Frostnova OG blink

Du må IKKE gjøre begge.

 

Senario: rogue ambusher deg til 40% hp. du tar frost nova og løper.

rogue vanisher, du bruker ae rank 1 til og få han ut av stealth. så tar du blink.

rogue ute av stealth for andre gang...du er 20m unna

rogue=død

Endret av jonasdaman
Lenke til kommentar
Jeg, som rogue, trenger kun å cheapshotte deg ut av spill, da er du som regel død før den er ferdig, eller så slenger jeg på en ny stun.

5115415[/snapback]

 

En rogue som åpner med cheapshot mot mage er ikke mye tess gitt (hvis han ikke er swordspecca da, for da har man vel ikke så mye valg)

Hørt om en spell som heter blink? Frigjør mage fra alle stuns.

Lenke til kommentar

Hovedregel nummer en som mage når du skal ta en mele class er å holde avstand, du har mage spells til dette feks blink, frostnova og polymorph (men husk at fienden for fullt liv om du poympher).

Og om skurken prøver å heale seg må du vere raskt ute med counterspell, for så å bombe han tilbake til steinalderen.

Lenke til kommentar

Det jeg gjør som mage når en rouge angriper er; klikker "blink" som en gærning til du hopper avgårde. Så "mana shield", så løper jeg mot der jeg sto med IAE, idet jeg ser rougen bruker jeg FN, så Frostbolt+COC og avslutter med IAE til han er død. Har Fireblast som backup.

Lenke til kommentar
Det jeg gjør som mage når en rouge angriper er; klikker "blink" som en gærning til du hopper avgårde. Så "mana shield", så løper jeg mot der jeg sto med IAE, idet jeg ser rougen bruker jeg FN, så Frostbolt+COC og avslutter med IAE til han er død. Har Fireblast som backup.

5116375[/snapback]

 

Hvorfor har du en spell som fireblast i backup? Er rogues så lette for deg at du må leve farlig :) Ville ikke spart på fireblasten nei, heller hatt iae som "backup" iom at den koster MYE mana i forhold til skaden den tar. Trukke det er mange rogues du kunne tatt med denne taktikken nei, hadde gått tom for mana før han var dau. Manashielden sluker jo og manaen din.

FN=~50dmg, frostbolt=~500-600dmg, CoC=~400-500dmg. Så da har du tatt ~1000 hitpoint av roguen og skal gjøre resten med IAE? Not gonna happen.

(vet skaden kan være høyere på disse spellsene, men en "normal" mage ligger vel rundt der)

Lenke til kommentar
Nei en normal frostmage vil mest sansynlig critte ca1000 på både COC og frostbolten. Det er fordi at når målet er blitt frøse fast med fnova så øker critsjangsen med 50%

5116434[/snapback]

 

Sant det, tok ikke med det. Da har du tatt ~2000? Er flere rogues som har 4k+ hp. Så det er fortsatt en dårlig strategi

Lenke til kommentar
Nei en normal frostmage vil mest sansynlig critte ca1000 på både COC og frostbolten. Det er fordi at når målet er blitt frøse fast med fnova så øker critsjangsen med 50%

5116434[/snapback]

 

Sant det, tok ikke med det. Da har du tatt ~2000? Er flere rogues som har 4k+ hp. Så det er fortsatt en dårlig strategi

5116442[/snapback]

egentlig ikke mange rogues med 4k+

selv har jeg bare ca3400

Lenke til kommentar

BG = hold deg 20-40 yards unna hele tida... spam fireball/frostbolts hele tida... 1on1 = spørs på hvem class du spiller mot.. er det melee er det ikke noe problem. Warriors - blink i det sekundet dem charger.. eller du tror dem charger, frostbolt, frostbolt, fireblast, frostnova, hopp unna, frostbolt, CoC. og hvis han ikke er død da, kiter du han til døde... pga 60% slowness.. dette er for frostmages da... som jeg har finni ut er absolutt best i pvp..

 

Rogue - finn ut hvor han er, enten med rank 1 arcane exp. eller ved å "jogge" rundt... håpe på at han ikke tar deg først.. hvis han tar deg først.. frostnova, jogg vekk, fireball (for at han ikke kan stealthe). frostbolt, fireblast osv osv...

 

casters - CS dem fortest mulig, spam på med instant spells som fireblast og CoC, blink bak dem frostbolt osv.. spørs hvilken class du spiller mot..

 

shaman - løp...

 

Hunter - får du sheepa pet = vinner du..

Lenke til kommentar
er man smart da, så fyrer man på fireblast, så er vel coc cooldownen vekke igjen, så tar du å IAE resten ;)

 

er frost mage lvl 40, har enda ikke tapt mot rogue i duel... og jeg har ikke IAE engang

5116525[/snapback]

 

My point exactly, ikke bare bruk IAE, men ogsp FB og ny CoC :)

 

Og btw Amon Amarth, du kommenterte ett inlegg av meg på en annen post her på forumet hvor du skrev at hvis jeg som mage hadde problemer med warriors så sugde jeg. Skjønner nu hvorfor... Du er lvl 40! på lvl 40 er warriors piece of cake. Dem har ingen resistance, mange av dem har ikke PvP trinket osv osv. Så ta det litt rolig neste gang a

 

EDIT: for å skrive no konstruktivt til OP: Mot warriors bør du begynne kampen med en polymorph for da får du fyrt av en Pyro+en Fireball(evt. 2x fireball) + Fireblast før du fyrer FN og blinker vekk. Så ny fireball. Kampen er stort sett din nu. (Dette blir ikke like lett når du kommer opp i lvl og Pv trinket og andre ting spiller inn)

 

Mot hunters er Instant spells din venn. Ikke stå på avstand og la han skyte på deg mens du kaster fireball/frostbolt. Så sheep pet'en og gå ganske nærme hunteren mens du pøser på med instant spells. (fireblast CoC IAE) (Pet'en blir et problem på senere lvl's når Beastial Wrath dukker opp)

 

Mot andre casters er timing på Counterspell ditt viktigste våpen.

 

På ditt lvl så er mage knallgøy i PvP så bare løp rundt der du vet det er horde (BG f.eks) og kos deg. Så kommer skillsa litt etter litt.

Endret av holst84
Lenke til kommentar

Vel jeg har aldri hatt noe problem med rouges så langt, men nå er magen min bare lvl 52. Så jeg må kanskje legge om taktikken mot lvl 60.

 

Det jeg tenkte på med Fireblast, var at siden rouges ofte løper som gærn hender det at etter FN - FB+COC så har de enten vanished eller er bak deg. som betyr (the target needs to be infront of you)

 

Derfor bruker jeg 2/3 IAE. Da er de stort sett død, hvis ikke kommer det vel en FB ;)

 

Men men hver sin smak. Det går stort sett så fort i PVP.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...