Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Sentrallås med fjernkotroll


IceXCool

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kan kjøpe denne pakken fra mobilsentrum. Vet ikke om du har sentrallås fra før av i bilen, men har du ikke det følger det med sentrallåsmotorer i denne pakken som du kan montere. Jeg hadde sentrallås fra før av i bilen, men den i førerdøra var uten motor, så her der satte jeg inne en av motorene som følger med i pakken. På resten av dørene har jeg bare koblet det slik at den nye fjernkontrollerte sentralen styrer det gamle releet til sentrallåsen og får dette til å låse opp og igjen de andre dørene. Jeg kjøpte det settet fra mobilsentrum en gang det kostet 299,- og er veldig fornøyd med det.

 

Har du sentrallås fra før kan du også kjøpe et rele som hetter speedy som selges på Bilxtra. Dette tror jeg koster rundt 1000 kroner.

Lenke til kommentar

La ikke merke til det med fjernstyringen.

Da er jo mobilsenterum sikkert billigere.

Men kunne jeg kjøpt alarmen og sentrallåsen jeg linka til og fått det slik at jeg har en fjernkontroll som betjener både alarm og sentrallås?

Slik som mange nye biler har det?

 

Og hvordan er dette å installere på en ford sierra?

Opplåsningsmekanissmen på mange ford biler er jo ikke bare en liten "pinne" øverst på døra som du dytter opp eller ned, men en "spak" som du dytter sidelengs for å låse opp/igjen.

Blir dette samme bare at motoren ligger på siden fremfor å stå oppreist?

Gir dette noe mening i det hele tatt?

Lenke til kommentar

Hvis noen er fra Mandals området og vil ha sånn speedy fjernstyring har de det til halv pris hos Volvo forhandleren i Mandal (Mandal Bilservice AS). Koster ca 550 kroner for et rele med fjernkontrollen. Var innom der i dag, og lå endel av de releene med fjernsyring som man trenger. Passer til de fleste biler sto det på baksiden. Var også diverse ekstrating til speedy løsningen som rele med kabel så blinklysene blinker når du låseer opp og igjen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...