Gå til innhold

gode erstattelser for norton


fal

Anbefalte innlegg

Jeg skal formatere ganske straks og leter etter gode erstattelser for norton antivirus og norton internet security (begge 2005). Sistnevnte har jeg en lisens for helt til slutten av 2006.

 

Nå lurer jeg på om disse ikke bruker for mye systemressurser (sitter på en 2500+ barton), og tenkte på noen alternativer, som må være minst like bra men sluker mindre ressurser.

 

Lest en del om avg free og personal antivir. Sistnevnte skal visst inneholde en firewall også. Men, hva med avg free? Inneholder den en firewall? Hvis ikke, er det noen firewalls å anbefale? (som ikke sluker ressurser som norton internet security)

 

På forhånd takk

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

AVG er vel et av de beste gratis-programmene, men den har ikke så mange funsjoner så et som koster litt mer er vel et bedre alternativ. Så vis du er villig til å bruke litt penger på AV ville jeg anbefalt, NOD32. Det er litt dårlig brukervenlighet, men den er i en egen klasse i scane tid og gjenskjenning av virus.

 

Det følger ikke noen brannmur i AVG eller NOD32 og det beste gratis AV er nok ZoneAlarm. Vis du i tillegg skal ha et Antispyware program ville jeg anbefale Microsoft Antispyware. Den er riktignok i beta. Men er ganske stabil og MS har ikke endret så mye i koden etter at de kjøpte opp Giant. Den er også gratis. Microsoft har også en beta pakke som man kan teste ut gratis (Microsoft OneCare) som inneholder Antivirus, Brannmur og Antispyware.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...