Gå til innhold

Tagan 580W Easycon klikkelyd.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er jo det som er problemet, jeg kan jo ikke si at jeg har noen beviser for at det er akkurat PSU som leverer ustabile spenninger. Derfor leter jeg etter et program som kan logge spenningen ut fra PSU (eller spenningen der hovedkortet måler da).

 

Har hatt stabilitetsproblemer veldig lenge nå. I starten utartet det seg ved at PCen plutselig bare slo seg av. Jeg trodde det var hovedkortet, og etter at jeg skiftet det gikk det greit en stund, men så begynte det å skje morsomme ting igjen. Tilfeldige vifter slo seg av i tilfeldige mengder tid (samt at det skjer alskens teite ting når dette skjer selvfølgelig, forskjellige typer av heng og at en del NB-relaterte saker ikke funker som det skal (usb feks)).

 

Nå har jeg jo selvfølgelig en sterk mistanke om at det er PSU som leverer ustabile spenninger, men jeg kan jo ikke være helt bombesikker. Jeg kan jo bare ha hatt jævlig uflaks når det gjelder hovedkortene også. Det er i tillegg et helvete å feilsøke slike feil som det her fordi noen ganger er det en uke i mellom hendelsene og andre ganger minutter.

 

Noen som har noen tips?

 

(jeg poster forresten det her på et annet forum i samme slengen også)

Lenke til kommentar

Problemet er at jeg ikke har noe utstyr liggende, jeg har nettopp flyttet, og her er det ingenting utover min egen PC (har jo flust med stasj hjemme, men Trondheim - Oslo (og enda litt til) for å sjekke om PSU har gått dunken - nei takk).

 

Finnes det ingen måte å logge spenningsnivåer på via windows? Skulle så gjerne ha funnet ut om det faktisk er PSU, men jeg kan faktisk ikke leve uten PC (eller, teknisk sett ville jeg nok ha overlevd, men det spørs hvordan det hadde virket inn på mental helse og ikke minst skoleoppgaver).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...