Gå til innhold

Problem med DAEMON TOOLS


Anbefalte innlegg

Fekk igår problemer med DAEMON-TOOLS, det sto "error DAEMON.dll" eller noe sånn. Og programmet startet ikke, men de 2 image filene som eg hadde mountet står ennå inne på "min datamaskin". Men idag avinnstallerte eg DAEMON TOOLS for å installere det på ny. Men får ikkje innstallert det på ny, se vedlegg for feilmelding. I tillegg er det image filene som varmountet fremdeles tilgjengelig på "min datamaskin" selvom DAEMON-TOOLS er avvinstallert! Kordan er det mulig? Kordan ser eg kass filer som kjøres ved oppstart ?

Noen som har noen tips på kordan eg får DAEMON TOOLS innstallert igjen?

post-19689-1129736233_thumb.jpg

Endret av Furyfax
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bumper denne tråden eg, trenger seriøst hjelp.

Sjøl om eg har avvinsttllert så viser 2 "virtulle" dvd stasjoner seg på "min datamaskin". Får ikkje innstallert deamon tools på pga overnevnte feilmelding. Uffattelig irreterende! Ingen som har tips kordan eg får disse vekk Kordan kan eg fremdeles ha 2 stk virtuelle dvd stasjoner når daemon tools er avvnstallert, dessuten er også image filene som var mountet er fremdeles mountet!

Lenke til kommentar

For å bli kvit Daemon Tools fullstendig,må du først fjerne "Plug & Play Extension"(eller noe i den duren) og de virtuelle stasjonene fra "Device Manager", Så må du fjerne driver-filene fra system32. Hvis du ikke endra de under install av D-Tools, så begynner navnet dems på d347. Så kan du ta en register-rens tilsluttog så starte maskina på nytt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...