Gå til innhold

Tips for rock og metal


Pearl Jam

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tar en liste med litt ymse band og album jeg da. Alt faller kanskje ikke 100% inn i kategorien din, men hvorfor runke på sjangrer?

  • Iota med selvtitulert album. Herlig hardcore psykedelisk rock fra 1972
  • Nuno - Schizophonic fra 1997. Hardrock med rot i 70-tallsband som Alice Cooper, men i moderne innpakning.
  • Arthur Brown - The Crazy World of Arthur Brown 1968. Dette er musikk som river.
  • Fish - Sunsets On Empire fra 1997. Åpningssporet 'The Perception Of Johnny Punter' er litt av et kutt, og resten av skiva følger tett på.
  • Laibach - Let It Be fra 1988. En skive som har fått alt for lite oppmerksomhet. Det anbefales på det sterkeste å sjekke ut dette slovenske bandet.
  • Lizzy Borden - Menace to Society. Humoristisk hairmetal.
  • Peace Love and Pittbulls selvtitulerte album fra 1992
  • Rockfour - Another Beginning fra 2002. Artig israelsk prykedelsik hardrock.

Lenke til kommentar

Ojojoj! Jeg glemte å nevne Therion sammen med Sirenia, Tristania og Orphanage. Slik musikk som dette kan nok minne om Nightwish, men det er mye bedre. I hvert fall hva Sirenia, Tristania og Therion angår. Du kan jo også sjekke ut Nightwish, for bandet har skiftet stil fra det eldre til det nyere.. Jeg vil anbefale deg å sjekke ut "Oceanborn", deretter "Wishmaster" og til slutt "Once".

Lenke til kommentar
Jeg anbefaler System of a Down hvis du leter etter et band som er klar for væpnet-revolusjon mot den amerikanske presidenten.

:hrm: Leter nok ikke etter et band som er ute etter væpnet revulusjon mot USA's president. System Of A Down er søppel uansett :thumbdown:

 

MIN mening :thumbup:

Lesbende Nordlending-stemme:

Det var en spøk! S-P-Ø-K! :roll:

Lenke til kommentar
Jeg anbefaler System of a Down hvis du leter etter et band som er klar for væpnet-revolusjon mot den amerikanske presidenten.

Det var nok en spøk ja for System of a Down er strekt i mot vold. Det mest kriminelle de har gjort var å ulovelig dele ut mat til sultende tiggere i LA. Det som er hoved politiske budskapet deres(og for dem er det personlig) er det armenske folkemordet og folkemord generelt sett. Bandet jobber for at Tyriske myndigheter skal inrømme det, og dessuten så kjemper de i mot folkemord verden over generelt.

 

Bandet har forresten mye forskjellig musikk så anbefaler deg å sjekke ut flere plater av dem før du gjør opp din mening. Kjenner til noen som kun liker debuten, eller liker alle utenom en... osv

Endret av TLZ
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...