Gå til innhold

Forandre saving-paths til diverse spill?


Anbefalte innlegg

Noen som vet hvordan dette er mulig? Pr.dags dato blir alle mine savegame-filer lagret i Mine dokumenter, uten at jeg har noen god forklaring på hvorfor, og hvordan jeg kan endre dette? Jada, alle spillene er kjøpt i butikk, jeg driver ikke med nedlastningav spill. Men film derimot... (Se Systemstatus-felt) :hrm:

 

Jaja, takker for all hjelp. Blir borte i noen dager nå, men bare å sende inn løsninger selv om jeg ikke får svart. :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette er forskjellig fra spill til spill. Noen spill, slik som de du har vist her, lar seg installere slik at de kan brukes i et flerbruker miljø, for eksempel hvis flere personer har konto på maskinen spillene er installert på. Av den grunn blir lagringene plassert på profilen din, og ikke under selve spillmappen.

 

Det var i alle fall forklaringen :)

 

Hvordan det eventuelt kan endres (og om det kan endres) er jeg mer usikker på. Mulig at du kan gå inn i noen konfigurasjonsfiler i spillet, eller velge det internt i spillet, men det avhenger sannsynligvis på produktet, og vil også gjerne variere fra spill til spill. Noen andre kan kanskje hjelpe deg der :)

 

BTW - hvorfor skille mellom nedlasting av spill og nedlasting av film? Hvis du er motstander av spill (du driver ikke med slikt), bør du også være av film - prinsippielt er det faktisk ingen forskjell på det :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...