Gå til innhold

UPS fra B&H, hvilke utgifter kommer i tillegg?


Anbefalte innlegg

Kan noen erfarne utlandshandlere hjelpe meg med dette;

Skal debutere som USA-handler i nærmeste framtid, og syns at til tross for gjentatt debatt om USA-handel, er det enda noe jeg ikke helt klarer å forstå eller søke meg fram til;

 

Når jeg bestiller fra B&H med UPS som speditør, da betaler jeg summen for varene + frakten med kort på B&H. SÅ får jeg greiene mine levert, og en giro i posten med mva (25%)+ et fortollingsgebyr på 100-150 kr et sted (?). Kommer det noen ytterligere utgifter utover dette? (f.eks. leste jeg et sted at utkjøring etter ankomst norge kom i tillegg...)

 

En ting til; leverer UPS på kveldstid? (kan bare spesifisere kortadressen som leveringsadresse på B&H, og der er sjeldent jeg på dagtid, hvis ikke hadde jeg knappest kunnet handle noe på B&H...)

 

Og forresten; UPS er den beste/mest effektive speditøren B&H bruker eller?

Endret av olemm
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du har fått med deg alt, du skal ikke betale noe mer for levering på døra på den adressen du har bestilt.

 

Ett godt tips er å ringe UPS så fort du harfått tracking nummer fra B&H, for det er når pakken kommer til Norge de potensielle problemene oppstår... UPS leverer kun mellom 08-16 og sjåføren er IKKE pliktig til å ringe deg å avtale annet leveringssted (jeg får mine pakker som regel på jobb, men har og fått dem levert hos kunder jeg er hos, på kurssteder etc) Ikke noe er mer frustrerende enn å se pakken komme fra USA på 2 dager, men at UPS klarer å somle bort like mange dager fordi di kjører bomtur på bomtur til hjemmeadressen i arbeidstiden.

 

Så ring UPS og avtal leveringssted så fort du har tracking nummer, feks på din jobb adresse eller hos venner/familie som er hjemme mellom 08-16

 

Kan og avtale at du henter pakken på UPS lokaler på Økern om du jobber/bor i området

 

UPS er den mest gunstige løsningen fra B&H, de andre er enten betydelig dyrere eller tregere

 

Har hatt 18 leveranser fra B&H siste 2 år, og har bare bra ting å si om B&H, var lenge UTROLIG fornøyd med UPS også, helt til jeg oppdaget at det var jeg som bare var heldig med en utrolig samvittighetsfull sjåfør som ringte hver gang... etter han sluttet har det vært hipp som happ, alt fra ok service til så elendig at det ikke ligner noen ting, tenk deg å ha nye objektiver liggende på en lastebil i Oslo et sted for andre dag, en fredag ettermiddag før du skal på tur, og det ikek en gang er mulig å få kontakt med sjåføren... (pakken kom til lageret igjen ca 1800, så jeg fikk utstyret med meg, men ble kraftig forsinket og NOE amper)

Lenke til kommentar

Takk :)

 

Kjenner problemet med sjåfører som ikke ringer, det er ikke akkurat unikt for UPS, så skal absolutt holde et øye med ordren.

 

Har en gang ringt og spurt faktisk, hvorfor det ikke er mulig å ta den telefonen eller sende ut en SMS for å forsikre seg om at det er noen hjemme, og fikk da en skikkelig tirade type "hvor mye tror du det koster oss av tid og penger å drive å ringe for HVER levering.." (TNT dette her..). Jeg for min del veit ikke, tre turer med lastebil til min adresse kontra en sms...

 

Ikke minst, takk for tipset med ringing. Det kommer jeg antakelig til å benytte meg av :)

Lenke til kommentar

Har varrierende erfaringer med UPS på dette..

Noen ganger har det gått greitt å ringe på forhånd og avtale, mens andre ganger har jeg opplevd det ikke lar seg gjøre på forhånd. Da fikk jeg beskjed om at det var deres policy at de MÅTTE ha en feillevering først, før de kunne rute om til nytt leveringsstd.

 

Sist gang jeg bestillte fra USA, leverte UPS på dagen, her på jobben, så da gikk det veldig bra. Satte da leveringsadressen hit når jeg bestillte fra B&H.

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...
Er det noen som vet om B&H trekker fra amerikansk moms når de sender til Norge?

8389008[/snapback]

 

Sales-tax som enkelte stater i USA opererer med, deriblant New York - hvor B&H ligger, beregnes ikke så lenge varene sendes til Norge. Kjøper en New Yorker samme vare, får han et påslag i prisen. Prisen du ser på nettsiden til butikken er det du betaler i tillegg til frakt og norsk moms.

 

Både B&H og Adorama er suverene butikker - du har varene et par dager etter bestilling

Endret av olar0701
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...