Gå til innhold

RAID 0 Installere oppa Windows


hanszpett

Anbefalte innlegg

Har en Windows innstallert vanlig pa maskinen min na. Men skall ha RAID 0 istedet. Men n[r jeg pr;ver a innstallere windows med RAID 0 sa far jeg bare opp at det er en partissjon med ca250 GB. Jeg har to identiske Maxtor III disker pa begge 250 GB. I oppstarten eller biosen sa star det RAID 0, med striping, en partisjon. Kan det ha noe med at jeg har en helt tom disk og en med noe paa. Faar forresten ikke opp disk nr2 naar jeg kjorer vanlig Windows. Noen som har noen tips. Jeg bruker disse driverne til http://downloadfinder.intel.com/scripts-df...sional&lang=eng Hadde vaert flott med litt hjelp... :thumbup:

 

Intel Server Board SE7525GP2

Endret av hanszpett
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når windowsinstallasjonen starter (ved boot fra CD) står det noe slikt som Press F6 osv for å innstallere RAID drivere. Da bør det gå bra. Ha driverne tilgjengelig på en diskett.

 

Brukte PQ Partitionmagic når jeg innstallerte windows på Raid0, overførte eksisterende OS til RAID'et. Hvis du velger Copy Partition, og deretter extend partition så Raid-partisjonen bruke all plassen tilgjengelig, og så change driveletter på raid-partisjonen til C:. Når du starter jobben spør den om du vil remappe driveletters, det må du IKKE gjøre. Når jobben er ferdig og maskina har restarta et par ganger kobler du ut disken som Windows var på før og prøver å boote. Virka på første forsøk hos meg. Men husk å innstallere RAID-driveren på den eksisterende windowsinnstallasjonen før du setter igang med patritionmagic.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...