Gå til innhold

msi 865 neo2 og prescott problem


pichashu

Anbefalte innlegg

hei

 

jeg flashet biosen til den nyeste 250 versjonen og byttet cpu fra northwood til prescott. Problemet er at jeg ikke lenger har muligheten til å stille volt for cpu.

Det alternativet er forsvunnet fra bios. Er det noen som kanskje vet om det er

biosen eller cpu som er synderen ? kunne tenkt meg å gi litt mer strøm for å kunne

klokke langt og lenger :)

 

ruben

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Spørs om vcorejusteringen kanskje ligger skjult under andre alternativer, uten at jeg vet noe om dette. Let skikkelig før du gjør mer! ;)

 

Hvis ikke kan du jo flashe til en litt eldre bios, for Prescott har jo vært på markedet en stund og det finnes sikkert eldre biosutgaver som støtter denne chippen.

 

Ellers er jo Prescott kjent for å ofte ville klokke høyt på standard spenning, og vcoreøkning øker temperaturen uforholdsmessig mye. Du kan jo klokke så langt den vil på standardvcore først, derette stressteste mens du har throttlewatch oppe. Throttler den da har du uansett ikke nok kjøling til å sette opp spenningen, og du må sette ned hastigheten til denne throttlingen ikke forekommer. I så fall har du jo rett og slett ikke behov for å øke vcore.

 

Men det visste du kanskje.

:)

Endret av Muffinman
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

Dette har MSI gjort for å slippe RMA'er.. "trur eg"..

Har hatt (nesten)samme HK selv og ved overgang fra/til NW/Prescott og nødv. bios-oppdatering forsvant både VCore og FSB fra valg i Cell menu/Frequency control.

Egentlig litt forståelig fra produsent/leverandør's side.. "Tukling" med VCore på ett Prescott-system="burning-down-the-house".. :p

Har "poffa" to HK på denne måten.. På det ene HK ble mulighet til justering av VCore/FSB fjernet fra neste revisjon av HK'et (Aopen).

Endret av Slettet+6132
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...