Gå til innhold

Opera 8 fjernet "x" for close


Zindex

Anbefalte innlegg

Etter jeg oppgraderte til nyeste versjon forsvant "x" for vinduet jeg titter i, mens det ligger fler vinduer i bakgrunnen. Jeg snakker altså ikke om den "x" som lukker hele Opera, men kun for vinduene for forskjellige web-adresser.

Hvordan får jeg den tilbake? Ganske greit istedetfor å trykke ctrl+f4 for hvert lukk, og når jeg har "x"-en så vet jeg hvertfall at det ligger vinduer i bakgrunnen. Den er der ikke hvis jeg bar har ett vindu oppe. Nå er det ingen "x" i det hele tatt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Åpne sider som faner slik som i Firefox virker heller ikke, men det er ikke slik jeg vil ha det heller. Det er ikke meningen at jeg skal se fanene. Vinduene skal ligge bak hverandre uten at jeg ser hvor mange vinduer jeg har oppe før jeg bruker Ctrl+Tab, med "x" på hvert vindu, som jeg bruker til å lukke vinduene etter hvert som jeg har lest dem ferdig.

Lenke til kommentar
Skjønner ikke hva du mener. Er det noen vits i ikke å se hvor mange tabs du har?

Slik er det Opera ser ut: http://www.opera.com/docs/screenshots/800/01/

Det stemmer. De fanene skal ikke vises, de vises heller ikke selv om jeg prøvde i options. Det er "x"-en som er problemet. Selv etter å ha reinstallert Opera virker det ikke. Jeg skulle aldri ha oppgradert til nyeste versjon, for nå finner jeg ikke 7.x versjonen. Det virker som om Opera har fjernet denne funksjonen for godt.

Lenke til kommentar

Nå har jeg trykka meg frem og tilbake og magien lå i å trykke frem og tilbake. Nå plutselig dukka minimering, tile og lukk - opp på vinduet jeg browser i. Nå tørr jeg ikke trykke mer i frykt for at det skal gå bort. Det er jo absolutt ingen sammenheng her. For ett tullescript!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...