Jump to content
Sign in to follow this  
Damination

Uv eller ikke ?

Recommended Posts

Hva mener dere, uv tilsettning i vannet eller ikke ?

Personlig synes jeg uv er drit fett !

men må høre litt hva deres meninger er !

Skal bygge ny pc nå, skal ha vannkjøling å lurer på uv eller ikke ? :love:

Share this post


Link to post

Hvis du liker UV, så tar du UV. Å lytte til andre for så å velge basert på deres valg, når det allikevel er du som skal sitte å se på PCen 99% av tida blir for dumt.

Share this post


Link to post

Hvis du har ryddig og fin innmat i PC'en din, og du vil at folk skal se inn,

kjøp UV farget vann.

 

Men hvis du har masse kabelrot, støvete og fælt kabinett, dropp det.

Share this post


Link to post

vil fra råde deg fra å ha uv tilsetning i vannet.

pga all den dritten som vil legge seg i i slangene/blokka/raddis/pumpa og tank etc

Share this post


Link to post

En god emnetittel er en tittel som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese tittelen. Emnetittelen i denne tråden er ikke god nok, om ikke dette blir endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden omhandler vil denne bli stengt! Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Vennligst ikke kommenter dette innlegget, men rapporter gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)

Share this post


Link to post

Men noen som har en god opskrift på hvordan jeg kan mekke meg grønt vann uten at jeg skal leve i faren for alger osv i vannet ? (nå bruker jeg frostvæske og destilert vann)

Share this post


Link to post

Da emnefeltet enda ikke er endret stenges tråden.

 

Unødvendig quoting samt dårlig bruk av emnefeltet blir sett på som upasselig, og kan bli sensurert eller endret av moderatorer. Overdreven bruk av såkalt SMS-språk, utropstegn/spørsmålstegn, forkortelser osv. skal unngås. Emnefeltet skal beskrive innholdet i tråden. Eksempel: Problem med TV-ut på Radeon 9800. Dårlig bruk av emnefelt medfører stengning av tråden.

 

Et bra emnefelt er et emnefelt som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese emnefeltet.

 

Tråden har et dårlig emnefelt og vil bli stengt deretter. Vennligst les utdraget over fra retningslinjene og netiketten angående dette.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...