Gå til innhold

DELL 2405FPW tilbud tom. 21.09


ibsen

Anbefalte innlegg

Heisann godtfolk. Tenkte bare jeg skulle dele denne lille godbiten av et tilbud med dere andre skjerm-entusiaster. Det er det samme tilbudet som Dell hadde på 2005FPW tidligere i sommer:

 

Om du kjøper en 2405FPW innen 21 september, kan du kjøpe en ekstra til HALV PRIS!

 

Skjerm nummer 1: 11 712,-

Skjerm nummer 2: 5 856,- (!!)

 

Er det bare meg, eller hadde det vært ganske så snasent med dual 24" oppsett? Nå er jeg ikke sikker på om 24" har like høy kvalitet på panelet som lillebroren 2005FPW, men om så er tilfelle er dette et oppsett som gir meg gåsehud, sommerfugler og en aldri så liten semi.

 

Det eneste som mangler nå, er 17 568 kroner.... Argh...

 

Tilbud på Dell

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
er dere da 2 som skal kjøpe, så er jo det kjempe tilbud.

Kanskje dere som skal kjøpe kan poste her så kan dere jo avtale betaling osv :w00t:

Om du leser den store 2405 tråden forstår du at folk her inkl. meg selv har fått bedre tilbud ved å kontakte de direkte på telefon. Mulig man fortsatt kan det?

Lenke til kommentar

Finnes det en stor 2405 tråd?? Jeg fant bare en for 2005FPW...

 

Men uansett, jeg vil jo si at 3000 kroner i avslag er et bra tilbud. Lykke til med å få bedre rabatt enn det per telefon. Om noen i så fall har greid det, er jeg den første til å bli imponert.

 

 

Edit: Nå har jeg lest gjennom hele den "store 2405 tråden", og tar tilbake alt jeg har sagt om rabatter. Dell er noen snålinger når det gjelder prising av produktene sine!

Endret av ibsen
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-52Y1nIV0tv

Denne skjermen har jo vært annonsert tidligere med 25% avslag og det skulle vel være et enda bedre tilbud, siden man slipper å kjøpe to...

 

Det som irriterer meg mest med Dell er jojo prisingen -kanskje kommer den skjermen du kjøper på tilbud igjen, eller kanskje ikke... Eller så har den vært på tilbud.

Lenke til kommentar

En ting er sikkert. Har man kjøpt et produkt på Dell, bør man for all del, aldri se på prisen på det produktet igjen. Det vil alltid komme et bedre tilbud og man vil aldri føle at man har gjort et godt kjøp. Greit med prissvingninger, men her snakker vi om tusenlapper fra uke til uke. Skjønner fortsatt ikke prispolitikken deres!?

Lenke til kommentar

Prisen varierer nok etter hva andre har på tilbud da og hvor stor tilgang de har til ferdige produkter akkurat da. Dell har vært veldig aggresive på prisingen på privatsiden i det siste. Kan si at Latitude X1 f.eks. kan man som privat få billigere enn vi på firmasiden får og vi har 35%+ rabatt på alt. Denne skjermen får man med over 200 ansatte for 7500,- med moms og frakt. Så 8800,- pr. stk. ved kjøp av 2 er ikke noe dårlig pris sånnsett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...