Gå til innhold

Ditt beste skjekketrix ;) Post det her!


nree

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sånn skal man svare på en tråd!

 

Og kommentere skrivefeil er så sinnsykt patetisk. Finnes noe som heter dyseleksi og finnes også flere aldersgrupper. Så vær så snill slutt å vær så jævla hovmodige og vær heller vennelig og hjelp han. Å gjøre narr av han på 2 sider sier vel mest om dere...

Lenke til kommentar

Og da ble denne selvsagt stengt. Men de som nå sitter her og spammer for å få det til (når de burde sett på valgsendingene) kan tenke litt på retningelinjene og nettiketten istedet:

 

Jeg har oppdaget brudd på retningslinjene. Hva gjør jeg?

 

Det du i alle fall ikke skal gjøre er å svare i den tråden der hvor regelbruddet er. Dette vil kun gi tråden unødvendig oppmerksomhet. Og du vil selv bli regelbryter dersom du poster informasjon i tråden som ikke er i samsvar med hva den egentlig handler om. Hvis du ser et regelbrudd skal du først og fremst bruke funksjonen "Rapporter" i forumet. Til høyre over hvert innlegg er det en knapp hvor det står "Report" og hvis du trykker på denne føres du til et skjema du kan fylle ut. Rapporten din vil så bli lagt til i listen over rapporter og en moderator vil så behandle regelbruddet neste gang han går over listen og behandler rapporter. Hvis det er et krisetilfelle som krever øyeblikkelig oppmerksomhet kan du også ta kontakt med moderatorer mer direkte ved å enten sende en E-post, en melding eller se etter annen kontaktinfo i profilen til en moderator. Husk at selv de som bryter retningslinjene er beskyttet av retningslinjene igjen og ved utskjelling av disse risikerer at du selv kan bli advart eller i verste tilfelle utestengt.

La det være!

 

Geir :)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...