Gå til innhold

Dell eller Acer? (M20 vs. 3212WXMi)


ilmarw

Anbefalte innlegg

Hei,

 

I rekken av 'Hvilken PC skal jeg kjøpe' har vi i dag kommet til 'Dell eller Acer?'.

Jeg skal ha en laptop som skal brukes til skolearbeid (noe 3D-modellering, men mest ren programmering), i tillegg til at det hadde vært kult å kunne spille litt spill (hvorav det tyngste vel blir GTA og MFS). Siden jeg ikke har en stasjonær i tillegg, har jeg kommet til at det må bli en 14''. Har da landet på de følgende 3 PC'er:

 

Acer 3212WXMi

Dell Precision M20

Dell Latitude D610

 

Konfigurert likt som Aceren, ligger de to Dell PC'en på rundt 14500,- De er veldig like, største forskjellen er vel at den ene har et ATI x300 kort på 64 mb (D610), mens den andre har et ATI FireGL v3100 kort på 64 mb. Slik jeg har skjønt det, er det siste bedre til 3D-arbeid (Autocad), mens det andre er bedre til spill. Dell'ene har ikke DVD-brenner som standard, men jeg har ekstern hjemme.

 

Acer'en har et ATI x700 kort, også på 64 mb.

 

Alt i alt er PC'ene veldig like i vekt, størrelse og spesifikasjoner. Men der Dell'ene ligger rundt 14500,- (uten DVD-brenner), ligger Acer'en på 11000,-!

 

Så jeg lurer på hva det er som ikke er riktig her, virker nesten for godt til å være sant. Er det noen som har en grunn til at jeg ikke skal velge Acer (lydnivå, slitasje etc.)? Eneste fordelen med Dell'ene slik jeg ser det er mulighet for dockingstasjon. Eller har Acer også dette?

 

Mvh. Ilmar

 

PS: Lover å fortelle andre som skal kjøpe PC å fortelle om mine erfaringer. Dumt det ikke er en test av Acer'en på hw.no (vet det finnes en brukertest her i forumet, men den gir ikke fullstendig sammenligningsgrunnlag).

Endret av ilmarw
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

testene her på forumet (vet om yo) er knall, spesielt den som ligger under "brukertester" Har selv lett etter laptop LENGE, og har np bestilt acer 3212WXMi. Denne virker helt overlegen alle andre jeg har vært borti. Har selv enda ikke prøvd den (ingen som har den inne på lager, og shg.no får den ikke før 16.9) men utifra hva folk sier om den, og utfra spesifikasjonene er den SUPER. med det forbehold at jeg selv ikke ar fått prøvd den, vil jeg alikevel anbefale 3212WXMi!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...