Jump to content
Sign in to follow this  
mICr0.v

3Com trøbbel :(

Recommended Posts

Har søkt litt rundt men finner ikke noe som hjelper.

 

 

Jeg har et ZyXEL modem som kobler opp til internett, etter det har jeg en 3Com Wireless 11g router som fordeler internetten. De er kobla sammen fra Wan->Lan og skrudd av alle instillinger i 3Com så den har blitt en access point på en måte.

 

Problemet er som følger:

Jeg detter ut, opptil flere ganger i timen. Kobler raskt inn igjen men seint nok til at jeg blir disconnecta i online games o.l. Detter ut mye raskere oftere når jeg laster ned\opp.

Dette irriterer meg så til de grader at jeg får lyst til å sprekke.

 

Noen som kan hjelpe?

 

-takk-

Share this post


Link to post

En god emnetittel er en tittel som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese tittelen. Emnetittelen i denne tråden er ikke god nok, om ikke dette blir endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden omhandler vil denne bli stengt! Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Tråden bryter også med tre-ords-regelen.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Vennligst ikke kommenter dette innlegget, men rapporter gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...