Gå til innhold

Tips til 5.1 sett med innebyggd dekoder


Anbefalte innlegg

Lurer på å investere i et 5.1 surround sett. Men problemet mitt er at jeg ikke har surroundforsterker eller dekoder. (Med mindre dette er innebyggd i lydkortet, har Soundblaster Audigy LS.)

 

Når jeg leser detaljer om de forskjellige settene i prisguiden, så er det ingen som nevner noe om de har innebyggd dekoder eller ikke. Derfor spør jeg her om det er noen som kan anbefale et 5.1 sett men innbyggd dekoder. Pris: Tja, ikke de billigste, men helst ikke over 2500.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

halla, Jeg må se meg enig I SuperChris, Sånne anlegg som det Logitech-Z 5500,

Eller så ville jeg sett på dette anlegget "http://www.shg.no/link.asp?goto=infobox&varenr=710304", Jeg vet du ikke har Tenkt til og ikke bruke mer den 2500 kr men hvis du Plutselig "finner" 2700 kr mer så "think about it", fordi kameraten min har et sånnt anlegg, og en annen kamerat av meg har dette Logitech Z-5500, Og det Altec 5.1 høytalerne, Og Fy FAEN som det altec anlegget spiller, det logitech anlegget er kjempe bra, men bassen kan henge litt etter og bli som noen av disse subb kassene i "råne" bilene som vi hører, som vanligvis durer så mye at høres ut som dekka skal dette av men "slår" sjeldent, men dette altec systemet, det henger med så utrolig bra i svingene, og plus at det har 145 watt mere! folk som har Logitech 5500 klager på at ting begynner og falle ned, men med dette Altec anlegget så begynner jeg og redd for at veggene skal klappe sammen og takke for seg.Men hvis du ikke har penger til det (som meg :( ) så kjøp det Logitech Z-5500, det er ellers det beste du kan få!og tro meg det er utrolig HEFTIG!

 

 

Lykke Til;) EX :thumbup:

Endret av Justin Sane
Lenke til kommentar

Har skjønnt at Logitech Z-5500 er et virkelig heftig pc-surround-sett, men er kansje litt dyrt for meg :(

Hvilke andre sett er det bra å sattse på for en billigere penge? Ser liksom kke ut som at de settene som befnner seg "under" er like populære, og det står ikke så mye fakta om de i prisguiden heller.

 

på forrånd takk :thumbup:

Lenke til kommentar

Ja de koster mye disse anleggene:( Men hvis du har lyst på et herlig anlegg, som ikke koster mye men kan spille Så du kan få bestemor innalagt på sykehus, https://prisguiden.no/vis_produkt.p...roduct_id=21875, det er et heftig anlegg til en stødig pris=) jeg er ikke røkke selv så jeg vet hva du mener med penger, men det anlegget er både billig og bra, les på ærfaringene , dem er gode=) lykke til! ( ps: er ikke sikker på om den har innebygget dekoder:S)

 

EX :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...