Jump to content

squabbish

Medlemmer
 • Content Count

  797
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

253 :)
 1. Er du like redd når du sitter i et fly og autopiloten har kontrollen i 800 km/t?
 2. Mest sannsynlig på grunn av økonomisk samarbeid med Prisguiden, så produktene bør være til salgs der
 3. Har ikke Vipps, har aldri hatt Vipps og skal aldri ha Vipps. Fungerer helt fint. Har en kompis som sa det samme om internett sent på 90-tallet. Kan du tippe om han har endret mening?
 4. Strømforbruk på to personer i en bolig kontra to personer i to boliger er naturlig nok mindre mindre, så jeg anbefaler at du blir boende. Men om du klarer deg i telt med minimalt forbruk, er det selvsagt det beste
 5. Er det et et nødvendig transportbehov som fylles om den mest populære turen er noen hundre meter?
 6. https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/1986-03-21-747 P 18: Sykling på gangveg, fortau eller i gangfelt er tillatt når gangtrafikken er liten og syklingen ikke medfører fare eller er til hinder for gående. Slik sykling må ved passering av gående skje i god avstand og i tilnærmet gangfart. Mao er det andre folk på gangveg, fortau eller i gangfelt og man sykler i normal høy fart, så må man enten bremse ned når man passerer de eller komme seg i veibanen. Mulig denne er av interesse og: https://www.vegvesen.no/trafikkinformasjon/syklist/trafikkregler/hvor-kan-du-sykle Ah, så det du sier er at syklister må lære seg å bremse når de passerer gående på fortauet? Forsåvidt enig med deg der.
 7. Er det ikke negativt med færre fysiske knapper? De gjør tross alt at man kan identifisere og betjene funksjoner uten å bruke synet? Hva om bremsen var på touch skjerm?
 8. Problemet er bare at de som får vann i munnen av et slikt produkt har ingen konsept om hva "rimelighetens grenser" er, eller betyr. Personlig ble jeg introdusert for dette produktet og dets målgruppe i en populær langrennsløype på fjellet. Dette er et perfekt eksempel på feil produkt for feil målgruppe.
 9. Venter man lenge nok vil man alltid få bedre deler. Forskjell når det er lanseringsdato om få uker, med spesifikasjoner som er en kraftig forbedring.
 10. Jeg blir "tvunget" til å bruke DNB gjennom jobben, og min liste over frustrasjoner i alle ledd i løpet av årene er så lang at jeg har mistet alt håp. Det virker som at alt de presenterer for sine sluttbrukere aldri har blitt testet for funksjonalitet, stabilitet, brukervennlighet eller noe som faktisk involverer kundene deres.
×
×
 • Create New...