Gå til innhold

Razer Mamba


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det handler om å bli vant til en ny form, om du ikke prøver noe nytt så blir du sittende der med den samme gamle musa til du dør.

 

Av det jeg har vært borti av dual optical og vanlig så har de problemer med å henge med ved raske vendinger etc. dessuten er det endel matter det sies at de ikke fungerer til (aldri testa de).

 

Har vært lite fra Razer i det siste ja... trengs en ny lev. av mus og ikke de samle gamle Logitech og MS som produserer mus med det samme gamle designet og ikke går nye veier

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-08-11 22:56, psilocybe skrev:


flott mus meg i rompa!


hjelper aldri så mye hvor god innmaten er, så lenge den har en utforming som ikke ligner grisen.



 

Man kan ikke basere hvordan en mus føles av å se på bilder! Ser f.eks. Logitech Trackman så forbanna digg ut: http://www.komplett.no/mlf/produkt/bilder/107719.jpg??

 

Jeg hakke testa den selv, men vet om flere som syns den er bra

Lenke til kommentar

Er vel nesten 2 år siden den musa ble vist for første gang.. En eller annen cpl turnering, før razor gikk konk vel å merke! :smile:

 

Syns formen ser jævlig bra ut. Om de kutter bakenden litt ned kan den bli veldig bra, noe ala gamle wingman gaming mouse.

 

Men uansett.. Dpi har nesten ingenting å si for for nøyaktig aimen er. For å kunne dra nytte av 3000 dpi må man ha så høy sens at det uansett er nyttesløst.

 

Dessuten er jo ikke ball teknologi verdens mest nøyaktige teknologi uansett..

 

Om mamba noensinne blir produsert får vi bare håpe den ikke blir like dyr eller suger like hardt som boomslang. :smile:

Lenke til kommentar
  • 6 år senere...

Emnetittelen i denne tråden er lite beskrivende for trådens innhold og det er derfor ingen god emnetittel. Jo bedre og mer beskrivende emnetittelen er, jo lettere er det for andre å skjønne trådens innhold og det vil være lettere å treffe den riktige forumbrukeren med det rette svaret. Ber deg derfor om å endre emnetittel. Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Husk at en god emnetittel skal beskrive eller oppsummere hvilket problem du har - ikke at du har et problem. En god emnetittel skal heller ikke kun bestå av et produktnavn.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Ikke kommenter dette innlegget, men p_report.gif gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet..)

Lenke til kommentar

For det første så er det BEHAGELIGHET, så kommer utseende. Deretter ser man på innmaten. Så må innmaten og utseende og behagelighet komme overends. Først da er musa bra. Man kan liksom ikke kjøpe en A4Tech mus på Clas-Olsohn med 4000DPI og si at musa er bra.

Den må se, Være behagelig og ha litt krefter å by på. Alle disse faktorene stiller like høyt (+/-).

Endret av Siege
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...