Gå til innhold

Bildakatalog, trenger kommentarer!


night_mare

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Går på Glemmen vgs, og de vil at flest mulig skal sende inn forslag til forside og bakside av skolekatalogen. Bildet skal bli kåret av elevrådet.

Har nå lagd to bilder i a4-300dpi, som de spurte etter, noen som kan kommentere dem? I katalogen skal det bare være bilder, ikke noe info...

 

forside:

forside

Om bildet: Bakgrunnen er fana til skolen, overskriften (glemmen vgs) er henta fra skolens nettsider, men lagd litt "større", Lagd i photoshop!

 

bakside

om bildet: overskriften (glemmen vgs) er henta fra skolens nettsider, men lagd litt "større", alt annet har jeg lagd helt selv!

 

Håper på kommentarer til forandringer eller positive kommentarer... :)

Endret av night_mare
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hmmm...

 

Nei, ikke sikker på at dette blir noen vinner. Synes personlig at forsiden ikke inviterte meg til å "bla" videre for å se på bilder. Frisk den opp! Greit at du har hentet fram elementer fra skolefanen og greier, men ingenting gir noen indikasjon på at det er morsomme bilder inne i katalogen. Pirr nysgjerrigheten til medelevene dine, samtidig som du gir hvertfall et hint om hva de kan vente seg.

 

Og neste gang hadde det vært fint med mindre bilder, slik at hvertfall vi med gode bredbåndslinjer ikke blir satt tilbake til 90-tallet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...