Gå til innhold

Knife og pistol only servere?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det var vel Bah-serveren som blo oppgitt. Prøvde å spille litt der nå, men det må da være en eller annen slags cheat på noen av de gutta der, de står stille(:dontgetit:) og jeg får inn et perfekt knivstikk og ingenting skjer :realmad:

 

Og man ser hvor mange av de med god rank får poengene sine fra. De fleste som var inne på serveren hadde en god del striper ja :D

Lenke til kommentar
Det var vel Bah-serveren som blo oppgitt. Prøvde å spille litt der nå, men det må da være en eller annen slags cheat på noen av de gutta der, de står stille(:dontgetit:)  og jeg får inn et perfekt knivstikk og ingenting skjer :realmad:

 

Og man ser hvor mange av de med god rank får poengene sine fra. De fleste som var inne på serveren hadde en god del striper ja :D

Shock paddles er bedre å drepe med :p

Men jeg skjønner ikke helt hva som skjer når det bare kommer støv når du treffer noen???

 

Anyway, man kan ikke forholde seg til ip adresser på disse serverene, siden de har roterende adresser!

Endret av Markaren
Lenke til kommentar

Prøvde nylig en knife+pistol server og det var egentlig ganske artig så lenge det fungerte. Man er avhengig av å ha en admin som kicker de som bryter reglene eller så bare sklir det ut.

Etterhvert begynte dog det andre laget å bruke mer og mer ordinære våpen og vi ble knust sønder og sammen av både APC'er og Tanks. Da var det på tide å la dem smake sin egen medisin så neste runde ble de banket på like kår. Plutselig klarte de ikke å tank-hore lenger når de ble møtt av en annen tank. Plutselig vant de heller ikke lenger. :lol:

Lenke til kommentar

Velvel, nå er rankede Knife&Pistol Only servere en saga blott etter at EA fikk snusen i det..

 

Opphetet diskusjon hos battlefield.no og EA's egen Ben Smith svarer

 

So dett var dett, og en får heller titte rundt etter uranka servere for gunfights i westernstil.. :love:

 

Jeg vil iallefall ikke ha statsen min slettet fordi EA hadde funnet meg inne på en slik nå, så best å holde seg unna.. :D

 

Hører du det markaren? :p Om du ser i den øverste posten hos battlefield der, så ser vi nicket ditt inne på en slik server.. :D

Lenke til kommentar

Pistol & Knife only var ganske artig men jeg må si at den bha serveren var noe av det latterligste jeg har sett. Der var det en ren stat-exploit-orgie som foregikk. Det som var det verste med det hele var at man ikke fikk lov til å cappe!! Admins drev og kjørte rundt i helikopter/tanks og passet på at ingen cappet. Dersom du prøvde å cappe ble du skutt og/eller kicket.

På rundens begynnelse ble det sagt at man ikke skulle cappe samt at man skulle prøve å holde seg nærmest mulig hverandre på ett sted for da ble det mer poeng.

Alle var samlet i en stor klynge og nesten samtlige var medics som kontinuerlig kastet ut medkits og revivet døde. De som ledet hadde scores på 2-3-400 poeng! slik det vises på linken. Noe trist var det at jeg også kjente igjen nick fra forumet her blant "verstingene". Det er lett og se hvor noen får scoren sin fra dersom man ender opp med 3-400 poeng pr. runde. :thumbdown: Er ikke lenger tvil om at så og si samtlige som har expertbadge i knife(evt. pistol) har jukset til seg badgene på denne måten.

 

Synes det ikke er noe galt med knife+Pistol only i utgangspunktet men når det foregår på denne måten som ren statexploiting/padding da er det ille. Men først og fremst er dette helt og fullt EA selv sin skyld da de valgte å introdusere det idiotiske stat-systemet sitt i utgangspunktet. Tragisk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...