Jump to content
Sign in to follow this  
VegardStr

finner ikke harddisk, men everest finner den :S

Recommended Posts

finner ikke harddisk, men everest finner den :S

har nettopp puttet en harddisk inni mors PC ( compaq presario fra 1999) med orginalt 128MB ram nylig oppgraderrt til 256. men til topic,

 

finner ikke disken i "min datamaskin" men programmet "everest" finner disken :hmm: hvordan?

 

kommer meg ikke inn i BIOS av en eller annen merkelig grunn, trykte alle "F" under oppstart, tror ikke BIOSen er låst, fordi eg tror eg har verrt inne i den før.

 

hardisken er en Hitachi Deskstar 7k800 80gb, med 2mb minne.

 

 

slenger med et bilde av everest, som tyder på at Windows finner disken.

 

"jumperene" er også plassert riktig iforrhold til bildene vist på disken. og alt er riktig tilkoblet.

post-62-1124477570_thumb.jpg

Share this post


Link to post

antageligvis støtter ikke BIOS på den pcen så store harddisker. Kan jo eventuellt se om du kan finne en nyere bios å prøve :hmm:

 

Er vel vanligvis del (delete) knappen man trykker på for å komme inn i BIOS ?

Edited by Skeetzoid

Share this post


Link to post

velge min datamaskin trykke på behandle så disk behandling og se om du ser noe der ?

 

Ikke sikker på om dett er helt riktig da jeg bruker engelsk versjon av win xp pro :tease:

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...