Jump to content
Sign in to follow this  
Haakon88t

Kjøpt meg e730! Anbefales, men et spm.

Recommended Posts

Heisann!

Jeg har fått meg samsung e730 nå. Virkelig god mobil asså! Lydkvaliteten ikke å klage på, og kameraet tar helt av! MYE bedre enn d500, hadde planer om å kjøpe den, men ble nesten skuffa når e så kvaliteten. På full zoom blir jo kvaliteten svekka seff, men ikke veldig merkbart. Mitt spørsmål er bare,

kan man få minne brikke til den? Har ikke lest at det går ann, men noen som vet det? Hadde vært greit å få plass til masse musikk :p Jeg anbefaler samsung E730! samsung ble btw kåret til å ha best bilde kvalitet :)

 

Mvh Håkon

Share this post


Link to post

Mye bedre kamera enn d500???? Er det ikke samme kamera i de to tlf da? De to er jo egentlig ganske like etter hva jeg har hørt av specs.

 

Får ikke minnekort til den tlf nei

Share this post


Link to post

En god emnetittel er en tittel som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese tittelen. Emnetittelen i denne tråden er ikke god nok, om ikke dette blir endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden omhandler vil denne bli stengt! Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Vennligst ikke kommenter dette innlegget, men rapporter gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)

Share this post


Link to post
Unødvendig quoting samt dårlig bruk av emnefeltet blir sett på som upasselig, og kan bli sensurert eller endret av moderatorer. Overdreven bruk av såkalt SMS-språk, utropstegn/spørsmålstegn, forkortelser osv. skal unngås. Emnefeltet skal beskrive innholdet i tråden. Eksempel: Problem med TV-ut på Radeon 9800. Dårlig bruk av emnefelt medfører stengning av tråden.

 

Et bra emnefelt er et emnefelt som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese emnefeltet.

 

Tråden har et dårlig emnefelt og vil bli stengt deretter. Vennligst les utdraget over fra retningslinjene og netiketten angående dette.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...