Gå til innhold

Når skal du ikke ta TKPunish


Anbefalte innlegg

As seen on Battlefield.no and CatchGamer.no

 

Ettersom punish er hva de fleste av oss elsker å hate, og noen få avvikere elsker å misbruke, tenkte jeg at vi kunne sette sammen en liten guide her for dere avvikere så dere skjønner at dere egentlig bare har drept dere selv..

 

Det er viktig å huske at reelle teamkills sjelden forekommer i BF2, og 999 av 1000 er uhell.. Virkelige teamkills husker vi alle fra BF: Vietnam under de desperate kampene for å skaffe seg et heli.

 

1 - Roadkills -

Dette er fotgjengers skyld i 9 av 10 tilfeller. Hopper du ut av et kjøretøy i fart er det ofte andre kjøretøy der som ikke er beredt på at du skal ut på tur..

ACPer blant andre. som står stille, MEN inneholder folk kan plutselig begynne å bevege seg og det er ingen grunn for deg å slå leir bak en slik.

NB - I tungt befolkete områder er det ingen grunn til å kjøre som en villmann, se deg for! Her er det sjåførens skyld i 9 av 10 tilfeller..

 

2 - Helikoptre -

Disse har en tendens til å eksplodere og kollidere til tider, og piloten eller noen andre på ditt lag har IKKE bestemt seg for at akkurat du må dø.

Når en fulllastet BlackHawk går i bakken er dette nesten alltid fiendens skyld, og ergo sjelden en grunn til å bli sint på piloten for.. Det er meningen at alle skal dø i BF2 på et eller annet tidspunkt, gjerne ofte. Om du mener piloten er dårlig, så er det ingen som tvinger deg til å sitte på, og du må gjerne overta spakene.. Kan du ikke fly, har du ingen grunn til å syte over pilotene som kan fly, selv om de ikke er verdens beste.

 

3 - Jagere og Bombere -

Pilotene her bomber deg sjelden med vilje. Feilbombing forekommer. Unntaket er piloter som bomber flagg fritt for røde..

Piloter som bomber kjøretøy ute i ødemarka får en firkant på HUDen sin og har vanskelig for å se at du lusker i buskene like ved, de prøver bare å hjelpe og trenger ikke straffes for det.

Missiler fra vennlige fly som treffer ditt fly/heli er aldri en overlagt tk. Heatlocken brytes like lett som dine løfter om å klippe plena.

 

4 . Luftvernet og AAMissiler -

Her skal du aldri straffe, det er velkjent at en lock gjerne brytes med en gang den lukter noe vennligsinnet, dette er ikke ditt lags spillere skyld. Du vet like godt som resten at det er umulig å få lock på noe vennligsinnet med vilje.

 

5 - Artilleriet -

Aldri straff commander fordi du ikke er istand til å sjekke minimapen din om det er et stort rødt pulserende artilleriikon der.

Ber du om artilleri og får det skal du ikke straffe fordi du ikke er istand til å komme deg i dekning.

MEN, commanders som ikke er istand til å sjekke kartet og slenger artilleri der det er kjemisk fritt for fiender, og bare friendlies, kan straffes.

Det er også tillatt for commandere å tenke, husk at det er forsinkelse på artilleriet og se om vennlige er på vei inn og er i stand til å rydde opp.

Ha som hovedregel å aldri sette inn artilleri der egne styrker er

Apropos, det forekommer at supplycrates har falt i hodet på folk, dette er heller ikke teamkill, det er maks uflaks.

 

6 - Ting fra himmelen og ting ved siden av deg -

At rykende rester fra fly og helikoptre ramler i hodet på deg kan ikke den avdøde piloten hjelpe for og han hadde så visst ikke bestemt seg for å eksplodere i hodet på deg.

Brennende vrak eksploderer etter en liten stund, så det er ingen grunn til å stå like inntil disse, og om du nå absolutt må det.. Ikke straff den som kjørte det brennende vraket, han har allerede hatt en brutal død. Ingen grunn for deg til å sverte avdødes rykte altså.

 

7 - Miner, C4 og Claymores -

Fordi du er en idiot og ikke greier å legge merke til den røde hodeskallen, så er det din skyld, og ikke han som sørget for at hodeskallen er der.

Når du ser den betyr det altså at du kommer inn i en instant death sone og bør unngå denne om du ikke har et dødsønske..Vær så snill og prøv å huske dette.

 

-Minene skiller ikke mellom slemme og gode, og sprenger alt som er av kjøretøy, og da sier det seg at du ikke skal kjøre der.

 

-C4 som er utplassert blir gjerne overvåket av en lusker, og kan mer sees på som en danger zone.. Altså ingen grunn til å oppholde seg der unødvendig.

Midt under kampenes hete forekommer det ofte at tanks og apcer kommer inn i et område med mange fotsoldater, og en vennlig specops vil da gjerne prøve å sprenge denne med c4, ingen grunn til å straffe her heller om du blir med i eksplosjonen. Specopsen satte ikke C4 på kroppen din, gjorde han vel?

 

-Claymores er djevelens leketøy, og bør deretter holdes god avstand til. En Claymore er også en mine og sprenger alt av fotfolk samme hvor snille de er.

 

Moralen er altså HOLD AVSTAND når du ser hodeskallen!

De fleste som spiller er istand til å oppdage fiendtlig C4 og minefelt, og greier å unngå dette. Hvorfor greier du ikke å unngå egne minefelt som er klart markerte?

 

Når det gjelder utplassering av slikt, så vis hensyn. Ikke steng inn egne baser med miner eller claymores. Det eneste som har noe rundt et flagg å gjøre er C4 og en stabil bruker av dette.

 

8 - Du blir rett og slett skutt i trynet -

Vurder dette selv og tenk på det at mange gjerne er litt paranoide i strid. At du hopper rundt et hjørne og skremmer en stakkar er sånn som kan skje.

Poenget er at punish er der sånn at de som dreper med overlegg får svi.

 

 

Da er det fritt frem for dere å fortsette på lista..

 

....Og for avikere å syte over at det er velfortjent når du blir straffa.

 

619es.jpg

Endret av McCoy
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

jeg vil si at roadkills er mer enn 9/10 ganger er kjørerns feil, hvis jeg krysser veien og han har gooood tid til å se det, svinger han unna? nei...

skjer ofte. Skjedde istad as we speak, en tanks på det kina - oljekartet, i midten der hvor man kan kjøre gjennom med biler, der løp jeg og en jeep var på andre sia og splatta meg, jeg punisha fordi han kunne svingt unna, og han begynte å votekicke meg.... Og visa verca som hevn.

Lenke til kommentar

Er du en fotsoldat så virker det som alt på hjul og belter er ute etter deg.. ;)

Og er du kjøretøymann så virker det som støtfangeren din er en magnet for myke trafikanter på løpetur.. så jeg skal gå med på 50/50 da.. Men legg merke til at de situasjonene jeg beskrev ikke dekker villmannskjøring på områder med fullt av friendlies.. hehe :!:

Endret av McCoy
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-t9DveYkZ

Selv pleier jeg å la det aller meste bli tilgitt, kommer bittelitt ann på situasjon - første og andre ganger er det greit, men når jeg blir teppebomba for fjerde og femte gang begynner jeg å bli en anelse grinete. Iallefall om det er samma kisen. Men som sagt, jeg pleier å la det aller meste gli.

Lenke til kommentar

Det ER fotgjengerens skyld i 9/10 tilfeller. :p

Ofte man tar av med Heli og folk SER at det er fullt men allikevel står de på alle kanter av chopperet og HOPPER opp i lufta for at jeg skal få teamkillet de. Deretter punisher de. :realmad:

En dude ved navn "Nitro[NOR]" gjorde dette HELE tiden på en av catch's servere. Var det mer enn en som ventet på helikopteret så teamkillet han resten. Møtte han igår igjen, sekundet før jeg blåste huet av han.

 

EDIT: Fin liste, noen burde få hele tråden til å blinke i tivolifarger på stickylisten.

Endret av -Teddy-
Lenke til kommentar

*Kremt Kremt*

 

Uhell med Minigun, Phalanx, etc.

 

Minigun og Phalanx er to av de kraftigste våpnene i spillet. Alle har opplevd å bli drept av minigun i BF2's flygende festning, Black Hawk. Og Phalanxen er antiluftskytset som gjør at USA får fly i lufta når de må starte fra hangarskip. Men, vi har vel alle også sett at Phalanxen dreper folk som venter på fly, minigun bør helst ikke skytes med før man er i lufta, etc

 

Med Phalanxen er det i 9 av 10 tilfeller teamkillede sin skyld. Ofte sitter folk i Phalanx og skyter på dekket for moro skyld, og da kommer noen løpende inn i kuleregnet. Prøv å unngå å være nær Phalanxen mens den skyter.

 

Minigun er det verre med. I flere tilfeller blir folk meid ned fordi fyren som skyter ikke vil at du skal inn i Blackhawken. Se om han siktet på deg, og om han teamkillet senere også

Lenke til kommentar

Det man ofte glemmer er at TKpunish - altså Team Kill Punish, er implementert for å jage bort de som med vilje ødelegger for laget.

 

Med andre ord; er det en drittsekk fra eget lag som skyter soldater i eget lag i hodet for morro skyld: punish. Fortsetter han i samme takten, tar det ikke lang tid før han blir kicka. DET er hva punish er laget for.

 

Å bli drept i slagmarken fordi du løper rundt i egen artilleri-ild, blir kjørt over fordi du vimser foran/bak et kjøretøy fra eget lag, eller blir offer for liknende omstendigheter, gjør at du bør tenke deg nøye om før du velger "page down".

Lenke til kommentar

Det samme må sies for miner. Ikke rent sjeldent har jeg minelagt en vei bare for å se en tulling fra samme lag komme flyvende gjennom lufta fordi han ikke gadd å bry seg om de røde hodeskalle-tegnene.. Og så blir jeg straffet.

 

Er hundre prosent enig med trådstarter, det er en veldig liten promille av de tk som skjer som burde straffes.

 

Er det forresten noe jeg innbiller meg eller påvirker Tk's også din team-score? i såfall så skader det commander også, da han får gjennomsnittspoengsum av lagets team-score..

Lenke til kommentar
Er det forresten noe jeg innbiller meg eller påvirker Tk's også din team-score? i såfall så skader det commander også, da han får gjennomsnittspoengsum av lagets team-score..

Så vidt jeg greier å huske, uten å teste i praksis, så påviker tk's teamscoren din ja.. Men dette spiller så vidt liten rolle for de fleste commandere da de får nok av minus for dimlinger som blir trukket mot artilleri som møll..

Lenke til kommentar

Strålende liste - dessverre er det ikke det største omfanget av BF2-spillere som får lest dette.

 

I dag kom en tank mot meg, den oppdaget meg, og jeg sprang bak en friendly APC som tok opp kampen for meg. Uheldigvis rygget APC-en over meg. 90 % av BF-spillere vil punishet der. Ikke jeg. Jeg vet det var min feil, og derfor punishet jeg selvsagt ikke.

 

Min hovedregel: Er det min feil, forgive, er det hans feil, punish.

Lenke til kommentar

Har posta samme lista på Battlefield.no også, så da får alle som ikke frekventerer begge forum lov å lese det.

Ja, jeg spurte meg selv om tillatelse først.. :p

 

Anyway, noen som vet om catchgamer har noe forum av noe greier? For gudene skal vite at de trenger å lære sunn fornuft...

 

Edit: Klarte å finne ut at CG har forum og jeg lærte mye skummelt der..

 

M@ntis - Fin den der ja, burde nok blitt sticky  Meeeen, jeg tviler på at jeg selv får så mye bruk for den akkurat. Om jeg en eller annen gang kommer til å være Commander så blir det KUN for å ta igjen for alle de gangene jeg selv har blitt rævkjørt av Artillery angrep gang på gang på gang  En annen ting, jeg personlig driter i hva Commander gjør og når det kommer opp de votene så trykker jeg bare et eller annet for å få bort skriften fra skjermen

 

Dette er fra dette forumet -

 

http://www.catchgamer.no/?module=forum&f=t...Id=27875&page=1

Endret av McCoy
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...