Gå til innhold

Ledig AGP port.


Anbefalte innlegg

Vurdere å kjøpe bedre skjermkort men jeg vet ikke om jeg har ledige AGP porter eller ikke. Finnes det en oversikt over ledige PCI og AGP porter i windows et sted? jeg er lat og gidder ikke å åpner pcen :!: :tease:

 

Btw, hvir jeg har en intel celeron d 2.8 ghz og kjøper en Sapphire Radeon 9600 PRO hvor mye prosessorkraft vil kortet bruke på et spill som krever min. 32 mb 3dkort? Jeg hater den bråkete vifta på cpuen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Leste på innleggene dine og fant:

Jeg har en intel 845 G motherboard og har nylig formatert pcen min. Jeg isntallerte xp og midt under installasjonen av en realtek ac 97 onboard (lydkort?) skrudde pcen seg av og jeg får ikke installert driveren. Jeg trenger hjelp ASAP takk, (kan ikke spille uten lyd!)

 

Takk

 

(på intels side står det noe om en express installer men de klarer jeg ikke å finne på nettet, noen som veit hvor jeg kan få tak i den?)

Er det samme maskin det er snakk om nå? I så fall har du AGP-port om du har Intel 845G, derimot har Intel 845GV ikke AGP-port.

 

OT: Hvis du ikke har klart å finne drivere til HKet ennå, så sjekk her.

Lenke til kommentar

Han sier jo han trenger et BEDRE skjermkort... Vi må vel kanskje gå utifra at han har AGP port... Et problem han kan få når han snakker om skjermkort i 32MB-sjiktet, er om det er AGP 2x eller 4x. Regner med at 8x er uaktuelt her.

 

Han får prøve å se etter i BIOS hva slags spenning hans nåværende skjermkort går på, hvis han da har et. Vet i alle fall at AGP 8x går på 1.5V (correct me if I'm wrong).

 

Et tilleggsspørsmål: Pleier AGP 4x og 8x ofte å gå om hverandre? Har det på mitt HK, og lurer på om det er vanlig...

Lenke til kommentar
Unødvendig quoting samt dårlig bruk av emnefeltet blir sett på som upasselig, og kan bli sensurert eller endret av moderatorer. Overdreven bruk av såkalt SMS-språk, utropstegn/spørsmålstegn, forkortelser osv. skal unngås. Emnefeltet skal beskrive innholdet i tråden. Eksempel: Problem med TV-ut på Radeon 9800. Dårlig bruk av emnefelt medfører stengning av tråden.

 

Et bra emnefelt er et emnefelt som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese emnefeltet.

 

Tråden har et dårlig emnefelt og vil bli stengt deretter. Vennligst les utdraget over fra retningslinjene og netiketten angående dette.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...