Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Problemer med oppstarta av pc


Anbefalte innlegg

Når jeg kom hjem fra jobb i forrigårs å skulle slå på pc'en, kom jeg ikke lenger enn til det første vinduet hvor jeg kan velge om jeg vil inn i BIOS eller ikke. Så jeg har sittet å prøvd å prøvd io hele natt mned å formatere og installere windows på nytt. På begge harddiskene mine, har en wd 37gb raptor og en 250g maxtor elns. Jeg får startet opp windows cd'en, men når jeg har formatert disken(e) og kopiert inn de nødvendigfe filene for å gå videre til å installere windows. Så booter den windows cd'en pånytt etter rebooten.

Samme hvilke boot instillinger jeg har på.

 

Noen som har forslag til hvordan jeg får løst det her problemet?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

På de fleste hovedkort vil det være en jumper som dekker to av tre pinner på hovedkortet, som regel står det i manualen at den skal dekke pin 1 og 2. Du tar av jumperen, og plasserer den nå over pin 2 og 3. Flytt den tilbake til 1 og 2, og slå så strømmen på igjen.

Lenke til kommentar

Ok. Måten å resette bios er på dette kortet litt annerledes enn det jeg forklarte. På kortet ser du to pinner. For å resette plasserer du en jumper eller metall-binders over de to pinnene. Bios skal nå være resatt. Ta vekk jumperen eller bindersen, og start opp maskinen på normal måte. Nå kan du gjøre de endringene du skal i bios

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...