Gå til innhold

MiniDV til ekstern usb 2.0-disk?


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Har et stort ønske om å kunne redigere video på laptopen min, da jeg stadig er på reisefot og dermed ikke har anledning til å bruke den stasjonære pc'en til dette formålet.

 

Ettersom en laptop har begrenset harddiskstørrelse, så er spørsmålet da kort sagt: Er det noen som har prøvd å overføre video fra et MiniDV-kamera, via firewire, og direkte ut på en ekstern usb 2.0-harddisk (Maxtor Onetouch og denslags), og kan bekrefte eller avkrefte at dette fungerer? Greit å vite før jeg kjøper firewirekort til laptopen :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Det fungerte for meg. Det vert sagt at firewire er betre for video, men USB 2.0 kan fungere slik.

Jo, men altså, jeg snakker om å overføre video fra kameraet med firewire-kabel, men å lagre den direkte på en ekstern harddisk som kobles til laptopen med usb 2.0. Bare for å få spesifisert dette. Jeg har ikke tenkt å forsøke å overføre video fra kameraet via usb-kabel :)

Lenke til kommentar
Er fullt klar over at det ikkje går an å overføre video frå kamera til PC, og er like klar over kva du meinte. Det eg meinte, var at når eg prøvde å capture med firewire direkte til ekstern kopla til laptop med USB 2.0, so fungerte det.

Hehe, okei! Sorry, men ettersom du skrev at "det vert sagt at firewire er betre for video", så trodde jeg at du hadde misforstått innlegget mitt og henviste til selve overføringen fra kameraet :D

 

Men da burde det bare være å kjøpe firewirekort, brette opp ermene og sette i gang med å redigere timesvis av sommerferiefilm da! Takk for hjelpen!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...