Gå til innhold

Knitrelyder :


Anbefalte innlegg

Har no problemer med lydkortet for tida. Hvis jeg hører på musikk og pc'en jobber så hører jeg "knitre-surklelyder" fra høytalerne. Veit ikke om dette kan ha no med overklokkinga. Var så mistenkelig at det skjedde samma dagen som jeg bynte med overklokking. Noen som har opplevd np lignende og/eller har noen tips..? Live! 1024

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

samme her, bare at det knitrer konstant fra høyre høytaleren. det er ikke noe feil meg høytaleren for den har jeg tatt av å prøvd med en annen å det samme skjedde.

 

Å hvis jeg plugger audio ledningen inn i onboard kortet så skjer det samma. Jeg har Sound Blaster live. Å pc`en er ny fra komplett men **** jeg orker ikke å høre på musikk på kvelden med knitre lyder i bakgrunnen. Hørte med komplett men dem ba meg sende pc`en inn... å jeg har nettopp fått den, å da må jeg ut med 500spenn i posten...

 

Noen som har vært borti noe lignende??? Hadde vært fint hvis noen kunne hjelpe meg her...

Lenke til kommentar

Aaahhhh.. har nå løst mitt problem. Det var faktisk hd'en. Veitafaen åssen det skjedde men det var hd'en sin skyld. Måtte flytte 30 gb med stæsj til en annen hd. Formatere og flytte tilbake alt sammen.. tok sabla lang tid men det var **** meg verdt det. For en dag.. fikk orden på lyden, DoD 3.1 kom ut og jeg fikk nye mus..(altså.. spillemus) :grin: (har den andre)

Lenke til kommentar

Vet ikke om dette er tilfellet for dere, men hos meg så fikk jeg knitrelyder i høyttalerne pga forstyrrelser ifra viftene i kabinettet! Strømledningene førte til forstyrrelser på lydkortet rett og slett. Det ble bra når jeg flytta ledningene lenger bort fra lydkortet :smile:

Lenke til kommentar

Jeg får av og til knitrelyder ved skarpe lyder (f.eks når et fly letter) når jeg ser på film. Jeg bruker DVD-ROM'en. Hva kommer det av?

 

edit: ikke at det var noen overraskelse, men jeg fikk samme resultat fra HD..

 

<font class=editedby>[ Denne Melding var redigert av: Kamikaze1 på 2002-08-08 23:23 ]</font>

 

[ Denne Melding var redigert av: Kamikaze1 på 2002-08-08 23:45 ]

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...