Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Helt ny pc - svart skjerm ved oppstart, vifter går


Anbefalte innlegg

Har en kompis som har kjøpt seg ny pc. Eneste problemet er at den ikke starter. På skjermen, en Samsung 193P står det bare "Digital" så skifer den til "Analog" etter noen sekunder og så videre en liten stund til det står "Going into sleep mode". Alle vifter osv starter som normalt.

 

Hovedkortet er et Abit AS8-V, I865P, Socket-775, ATX, LAN SATA, Dual-DDR, Lyd, AGP8X , og CPUen er en Intel Pentium 4 630 3.0GHz Socket LGA775, 2MB, EM64T, BOXED m/vifte. Han bruker slike RAM brikker: Crucial PC3200 DDR-DIMM 1024MB CL3 KIT Kit w/two matched PC3200 CL3 DDRs

 

Disse Abit kortene har jo et POST display, og det viser 9.0. I følge manualen betyr det "Complete uGuru initial process. AWARD BIOS taking over booting job"

 

Skjermkortet er et

Sapphire Radeon X700PRO 256MB GDDR3 AGP8X, Tv-Out, DVI-I, Lite-Retail

 

Lenger går det ikke =| Da står som sagt skjermen bare og blinker mellom Analog og Digital, før den går i sleep mode. Alt annet surrer og går.

 

Noen som har tips? Ser ut til at alt er korrekt montert..har ikke sett så nøye over det, men skal jo ikke mye til for å i det minste få frem BIOS.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Feilen er sannsynligvis den samme hos deg og han som startet DENNE posten.

Du være sikker på at rammen sitter ordentlig i og at CPU festet skikkelig. Som han over sier vil ikke BIOS starte uten at det er tilfelle.

Prøv og ta ut alle RAM-brikkene og sett i en av de og prøv å boote maskinen...

Ikke si at maskinen virket som den skulle igår og at dette derfor kan være problemet. Det er fullt mulig at dette plutselig og helt uten forvarsel skjedde akkurat nå :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...