Gå til innhold

Den Store Poker Tråden.


Anbefalte innlegg

Tada, svaret!

 

Seff hadde SB 44 og jeg tapte det jeg hadde på bordet. Jeg satt han på JJ, QQ, KK, AA, AT eller som tidligere sagt flush-/straightdrag. Selv synes jeg det var en riktig call, men var godt å høre fra andre også slik at jeg ikke levde i mine egne lille verden som ville gjort det slik.

 

Ps. Det var seks spillere rundt bordet, fullt bord.

 

Edit: Ok, ser nå at det ville vært snodig om hadde de hendene jeg nevnte uten å raise preflop, men en ser mye rart på slike lave bord. :blush: Uansett, så kom jeg ikke på noe annet han kunne ha, de hendene eller to par.

Endret av Billy Bob
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Med tanke på hvordan folk ofte spiller på disse stakes'ene så vil jeg si at 99 virka ganske sannsynlig. Info-bet på floppen for å se om du traff noe, Kanskje han ikke hadde satt deg på kongen siden du ikke raisa han på flop. Derfor caller han på en 3er på turn som han neppe tror hjalp deg, og så går han bananas når han treffer river...

 

Eneste spm er om ikke de fleste kanskje ville raiset preflop med 9ere. På disse stakesene så velger nesten alle å checke trips fra floppen når de bare er oppe mot en annen spiller (selv om det ofte er svært diskutabelt), så min gjetning ville egentlig ikke vært 77.

 

Tipper uansett han hadde deg. Han kunne forsåvidt også hatt f.eks to par med 79 / K9, eller straight med 46.. Alle disse hendene ville vært svært diskutable å calle et preflop-raise med, men så var det dette med lowstakes da.. Mange tenker at "Ja ja, 60 cent er jo ingenting", i steden for å se på det som 3x BB, noe som ofte irriterer meg

Endret av Knut Marius
Lenke til kommentar

Så uansett, jeg spiller NL50 for tiden, tenkte jeg skulle komme med et råd.

 

Til alle nye spillere som ikke forstår hvorfor man må ha _minst_ 20 buy-ins for ett nivå i NL cash game:

 

Jeg startet med 1620, kom opp til 1820 i løpet av en-to timer, var helt nede på 1610 neste time, sluttet sesjonen med 1660. Kom på igjen i kveld, kom opp til 1720, så et brått og fælt fall til 1540 omtrent, så opp igjen til 1807 i løpet av nitti minutter.

 

Tilfreds som en okse om at jeg kom ut av gjørma, men jeg vil helt garantert få verre nedsvinger i løpet av en måned. Disiplin og dedikasjon er det fremste du trenger for å komme klare deg i nettpoker.

Lenke til kommentar
Hmf. Etter din teori skulle jeg altså spilt 0,01/0,02 etter bankrollen min å dømme. Hørte at en skulle spille 300xBB, så holder meg til den. :)

6576920[/snapback]

 

Ja, nemlig. Dette gjelder nok for limit, og selv der synes de fleste at 500xBB+ er mer korrekt. Hvis du virkelig har kun 3 buy-ins for NL så vil du før eller senere tape alt, gjerne på under en time.

Lenke til kommentar

Er enig med burnedmind om at man må ha en viss bankroll management. Men de $50 folk har fått tak i her kan ikke kalles en ordentlig bankroll. Med $50 på kontoen er det bare å håpe at du kanskje klarer å doble deg opp til $100. Det blir liten vits i å være for disiplinert ved å spille på 0.01/.02 bord osv. Vitsen blir liten ettersom man ikke vil vinne noen betydelige summer.

 

Med din bankroll burnedmind, kan du vinne $50 - $100 ved å spille med fornuftige stakes ifh. til din bankroll. Med en bankroll på $50, kanskje så mye som $4-$5. Hva er da egentlig vitsen?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...