Gå til innhold

Problemer med mus...


Anbefalte innlegg

skrev problemer med mus, men jeg har egentlig problemer med musemarkøren.. vet ikke om det er et hardweare eller softweare problem, men markørken finner til tider ut at den vil ned i venstre hjørne av skjermen.. dette er et ganske frustrerende når jeg spille f.eks cs eller hvilket som helst spill.. noen som har noen ideer om hva som er gale? har brukt cd'n som fulgte med musa..

trenger hjelp!!!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

har en Logitec Click! Optical mus :S :p har også et logitec tastatur som jeg kjøpte før musa,der det fulgte med et program slik at jeg kunne få det meste ut av tastaturet... men hvis jeg prøver og få en programmbar tast til å f.eks åpne psp9 så reagerer den ikke når jeg trykker:S er en stund siden jeg kjøpte dette tastaturet nå.. lurer og på om museproblemet kan skyldes musematta.. der er liksom av sånn stoff som "bevegelige" bilder er laget av.. sånn f.eks at du ser noe og når du begveger på bildet så forandrer det seg.. kanskje denne er oversensitiv? håper på svar

Lenke til kommentar

Avinstaller alt du har av program og drivere til musa. Har du fortsatt problem er det høyst sansynlig feil på musa. Hvis du tror musematta kan ha noe å si så prøv å skift den også. Har selv "problem" med at musepekeren går opp i venstre hjørne av skjermen i windows når en ny runde begynner i CS. Men det ser jeg bare på som praktisk ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...