Gå til innhold

Acer travelmate 8101 VS 8103 Trenger hjelp Fort


Anbefalte innlegg

Dealen er som følge. Jeg skal kjøpe ny pc til skolestart. (Mastergrad i informasjonteknologi - datateknikk). Hadde tenkt å kjøpe Acer travelmate 8103 på advance.no. Denne Pc`en koster 16 869 og har disse Spesifikasjonane

 

Acert Travelmate 8101 er nå på ukens tilbud hos netshop til 12.500 og har disse Spesifikasjonane

 

Så spørsmålet er om jeg vil merke veldig stor forskjell mellom disse modellane, og eer prisforskjellen så stor at jeg bare bør for 8101??

 

Takker for all hjelp

Endret av 2peewee
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Heisann!

 

Sånn som jeg ser det så er det to forskjeller, mer Ghz (fra 1,6 til 1,86 - ca d samme som en P4 2,72 og en 2,97) og mer GB. Så du må nesten spørre deg selv om du virkelig ønsker å bruke 5500 ekstra kroner på det. Jeg ville ikke det, for å si d sånn. Kjøpte selv en Travelmate 8101 som ukens tilbud til skolestart, får den i dag :-D

 

Istedenfor å bruke de 5500 på 8103 versjonen, ville jeg kanskje spandert på meg 1024 mb RAM, en 7200 rpm harddisk (istedenfor den 5400 som er inni). Om du trenger ekstra lagringsplass kan du jo alltids slenge på en ekstern harddisk. Og en solid bæreveske eller sekk er jo ikke å forakte :-)

 

Go 8101 sier nå jeg :-)

Lenke til kommentar

Hehe, har akkurat sendt mail til dem angående å få skifte ut rammen og satt inn ein 7200RPM så vi tenker vist litt i samme baner :p

 

For se ka svar jeg får så får vi vurdere det da, men akkurat nå heller jeg veldig får å spare de 5500kr. Er ikke så stor forskjell, men vett du kossen denne kjører spill som f.eks battelfield 2 ?

Lenke til kommentar

Har lest gjennom den testen flere ganger, men de har ikke tested den på spill. bare på far cry og det gikk vist greit nok, men bf2 skal vell kreve litt mer enn det.

 

fikk greie resultater i 3dmark03 og 05 men vett egentlig ikke ka eg kan lese av de svara med tanke på forskjelige spill.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...